Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijsko sporočilo

50. let izjemnih rezultatov

november 2019  |   Ford

Št. 1 v prodaji lahkih gospodarskih vozil v Evropi

Gospodarska vozila Ford že več kot 50 let dosegajo odlične rezultate in izjemne prodajne uspehe. Tako tudi konec septembra 2019 ostajajo na prvem mestu po prodaji v segmentu lahkih gospodarskih vozilih. Slednje potrjujejo tudi zadovoljne stranke, ki med drugim prisegajo na njihovo izjemno zanesljivostjo.

Nabor Fordovih gospodarskih vozil med drugim bogati najmanjši in nadvse okreten Courier, ki je na voljo tako v gospodarski različici Transit kot tudi v potniški Tourneo. Tako boste v pestri paleti zagotovo našli tako dostavno vozilo, ki bo povsem ustrezalo vašim potrebam, najsi bo to za manjše mestne dostave ali pa tudi za prevoz kar 2 ton tovora.

Vsa vozila pa svojo izjemnost dokazujejo tudi z osvojenimi mednarodnimi in slovenskimi nazivi, saj se Ford Transit Custom in Ford Ranger edina v svojem razredu lahko pohvalita z osvojenimi 5 zvezdicami neodvisne organizacije EuroNCAP, ki izvaja teste varnostnih trkov in pregleduje asistenčne sisteme pri novih avtomobilih na trgu.

Ford

Gospodarska vozila po meri podjetnika

Prodaja vseh Fordovih vozil v Evropi narašča, tako so kot blagovna znamka na drugem mestu, takoj za vodilnim Volkswagnom. »Na splošno se je prodaja in tržni delež Fordovih vozil v tretjem četrtletju povečala na najvišjo raven od leta 2016. Kupci še naprej cenijo vsestranskost in zmogljivost Fordovih gospodarskih in osebnih vozil.” Je povedal Roelant de Waard, podpredsednik za marketing, prodajo in storitve, Ford Evropa.

Tudi Fordov tržni delež v segmentu modela Transit strmo narašča že od leta 2012. V segmentu vseh lahkih gospodarskih vozil je model Transit s 14,1 odstotnim tržnim deležem vodilni v segmentu (skupaj prodanih 68.800 vozil), na drugem mestu je Mercedes s 5 odstotnim deležem.

Tudi model Ford Ranger še naprej vodi v segment tako v Evropi, kot tudi v Sloveniji, kjer podjetje že obvladuje skoraj polovico segmenta. Najbolj prodajni model na vsem svetu iz segmenta pick-upov, pa je večji brat evropskega Rangerja, F-150. Priljubljenost Rangerja se bo v prihodnje še povečala tudi na račun najmočnejše in najhitrejše različice Ranger Raptor, ki bo na slovenske ceste zapeljal v začetku prihodnjega leta.

Ford

Strategija za uspeh

Strategija Forda je med drugim v vpeljavi kompletne rešitve za stranke, lastnike Fordovih gospodarskih vozil. Tako uvajajo večje število sodobnih vozil, servisnih storitev in vpeljujejo partnerstva, ki pomagajo lastnikom Fordovih vozil do uspešno zaključenega posla. Pred kratkim so predstavili blagi hibrid na modelu Custom, ki znižuje stroške lastništva in z uvedbo prilagojenega načina vožnje vodi voznike še k večjemu prihranku goriva. V prihodnjem letu bo podjetje na trgu predstavilo novi model Transit in priključni hibird Transit Custom. V podjetju niso pozabili niti na povsem električno dostavno vozilo, ki ga bodo najprej predstavili na modelu Transit.

4 letno jamstvo in podjetniška subvencija

Visok nivo varnosti, nizki stroški lastništva in izjemnost Fordovih gospodarskih vozil bodo poskrbeli za brezskrbno vožnjo ter transport, da se boste lahko med delom fokusirali na pomembnejše stvari ter do svojih poslovnih ciljev vozili še enostavneje, ceneje in hitreje. V pestri paleti vozil boste tako zagotovo našli tako dostavno vozilo, ki bo povsem ustrezalo vašim potrebam, najsi bo to za manjše mestne dostave ali pa tudi za prevoz kar 2 ton tovora. V Sloveniji na vsa gospodarska vozila velja 4 letno jamstvo, brez omejitve prevoženih kilometrov, kar je naša ključna prednost pred ostalo konkurenco.

Zato nikar ne odlašajte in ponudbo Fordovih lahkih gospodarskih vozil preverite še danes. Prav tako ne pozabite na dodatno ugodnost - 'podjetniško subvencijo' . O njej izveste več pri vsakem pooblaščenem trgovcu z vozili Ford.

 

Ford

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.