Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

ABS robni trakovi v toplih rdečih odtenkih

januar 2023  |   Ostermann

Če želite naslednje leto trendovsko kombinirati materiale in površine ter postaviti barvite poudarke, se ne boste mogli izogniti mat in toplim rdečim odtenkom. Priljubljeni so robni trakovi, katerih barva se nagiba k rjasto rjavi, terakoti ali vinsko rdeči ...

Na aktualnih sejmih pohištva in ponudnikov so priljubljeni lesni in kamniti dekorji v kombinaciji z mat enobarvnimi odtenki. Poleg velikega števila sivih odtenkov so bili v enobarvnih barvah še posebej opazni zeleni ter topli rumeni in rdeči odtenki. Za vse tiste, ki ste se odločili za rdečo kot osnovno barvo, imajo strokovnjaki podjetja Ostermann ponovno praktična priporočila za ustrezne robne trakove. Vsi robni trakovi so na zalogi in jih pošiljamo v najmanjših količinah, od enega metra. Več informacij o omenjenih izdelkih lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights12« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Ostermann januar rja

Topli rdeči odtenki so trenutno priljubljeni pri izdelavi pohištva. Podjetje Ostermann dobavlja ustrezne robne trakove.

Rja ali paprika?

Ali naj gre barva v smeri paprike, terakote ali rje? Potem podjetje Ostermann priporoča ABS robne trakove »Bison«, »oksidno rdeča« ali »Ceramic Red«. Barvni odtenki segajo od svetle rjaste preko zemeljske terakote do tople bakreno rjave in spominjajo na intenzivne barve posušene in mlete paprike. Zaradi oranžno-rumenih barvnih deležev se robni trakovi zelo dobro kombinirajo s svetlimi lesnimi dekorji ali površinami z videzom rje, pa tudi z betonskimi ali črnimi kovinskimi elementi.

Vinsko rdeča je vedno prava izbira

Manj rumene in bolj modrikaste barvne deleže najdemo v robnih trakovih Ostermann »Rosso Askja«, »Wine Red« in »Rosso Jaipur«. Mimogrede, obe različici Rosso so pri podjetju Ostermann izločili zaradi istoimenskih ekstremno mat površin proizvajalca Arpa Industriale. Dobro jih je mogoče kombinirati s temnimi lesnimi dekorji, pa tudi s temnimi dekorji iz marmorja ali drugih temnih kamnov. Popoln partner je tudi nova modna barva »zlata«.

Ostermann januar rja 2Robni trak ali celovita storitev?

Podjetja, ki želijo sama obrobiti svoje pohištvene plošče, bodo pri podjetju Ostermann našla največjo takojšnjo ponudbo robnih trakov v Evropi ter s tem izkoristila številne storitve. To vključuje hitro dostavo kot tudi premaz s talilnim lepilom ali funkcionalno plastjo za obdelavo s sodobnimi tehnologijami ničelnega spoja.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.