Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Barcaffè išče Dobre ideje za lepši dan gostincev

april 2021  |   Barcaffè

Zadnje leto se zdi kot da je temen oblak prekril cel planet. Oktobra lani so nekateri gospodarski, predvsem gostinski, obrati zaprli svoja vrata, a ne prvič. Tekom epidemije so se obrati večkrat zapirali in odpirali. Nekateri so dejavnost prilagodili novim razmeram, drugi so bili primorani prenehati obratovati. Soočeni so z mnogimi izzivi od nakupa obvezne opreme za preprečevanje širjenja virusa, nepredvidenimi logističnimi in distribucijskimi zapleti, omejeno strežbo do pogostega ožanja kadra. Na pomoč pa jim sedaj lahko priskočiš tudi ti!

Barcaffé

Deli svoje ideje in mnogim polepšaj dan

Z Barcaffèjem deli svoje ideje, kako gostinci kljub novi realnosti z nekaj truda, novimi idejami, malimi korekcijami prodajnega mesta, še vedno lahko zaslužijo svoj kruh. Morda bo tvoja ideja pomagala dvema, morda mnogim več kot to. Prvih 50 objavljenih idej na spletnem mestu www.barcaffe.com tisoč evrov, ki jo namenite izvedbi učinkovite poslovne rešitve.

V temnih časih sta solidarnost in inovativnost žarek upanja za človeštvo. Stopiti skupaj je še kako pomembno in tega prepričanja so tudi pri znamki Barcaffè espresso. Njena vodja za Slovenijo Branka Pogačnik pravi, da želijo spodbuditi predvsem solidarnost, širjenje obzorij, dobre poslovne rešitve in konstruktivne ideje. Saj lahko prav vsaka ideja rodi novo, ki bo nekomu polepšala dan.

Po raziskavah Harvard Business School o poslovni rasti podjetij tekom zgodovine, so med ekonomsko krizo leta 2008 izstopala podjetja, ki so investirala v inovacije. Kot uspešna poslovna strategija se je izkazala ta, ki niža stroške preživetja, a še vseeno nekaj sredstev namenja inovacijam.

Barcaffé

Razmišljajte široko

Pri Barcaffèju pravijo, da nobena ideja ni napačna. Lepo je videti ljudi, ki želijo pomagati sočloveku in s tem pokažejo, da jim ni vseeno. Verjamejo, da bodo ljudje stopili skupaj, zato pričakujejo poln nabiralnik dobrih rešitev – od poslovnih idej do predlogov gostinske opreme, ki v času nove realnosti lajša delo gostincev. Lahko jih najdete v dobrih praksah iz tujine, pobrskate po spletu in mestnih ulicah, dobra ideja se lahko skriva že za naslednjim vogalom.

Res je, da vsak posameznik navdih najde drugje. Čeprav se včasih zdi, da kljub intenzivnemu razmišljanju ideje ni od nikoder, vseeno obstaja nekaj glavnih napotkov. In sicer; preučimo problematiko, zbirajmo podatke, pogovarjajmo se z ljudmi, ki so tega problema deležni, torej v našem primeru z gostinci in obiskovalci gostinskih obratov, inšpektorji, dobavitelji in še s kom. Več glav več ve, je rek, ki se ga splača držati. Ko dobro poznamo problem, smo učinkoviti rešitvi že bližje. Za dodaten navdih se priporoča tudi osvežujoč sprehod v naravi.

Barcaffé

Ob skodelici dobre kave Barcaffè espresso razvijajte in premlevajte ideje, ne pozabite pa na najpomembnejšo stvar! Ideje si nujno zapišite, da vam ne uidejo. Ko bodo misli na papirju, jih pošljite na naslov, ki ga boste našli na spletnem mestu www.barcaffe.com.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.