Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Crafter. Velik talent za velike naloge!

oktober 2020  |   Volkswagen

Crafter. Velik talent za velike naloge!

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter je praktičen, gospodaren in inovativen bolj kot kadarkoli prej, saj nudi transportne rešitve po meri kupcev ter se ponaša z maksimalno gospodarnostjo. Vrhunsko udobje in premišljena zasnova odlagalnih mest vas bosta navdušila ne glede na to, kateri poklic opravljate, za varno vožnjo v najzahtevnejših razmerah pa bodo – skupaj z najnaprednješimi asistenčnimi sistemi (ACC in Front Asisst, Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, senzor za mrtvi kot z asistenco odparkiravanja, funkcija večnaletnega zaviranja itd.) – poskrbeli zanesljivo učinkoviti motorji TDI.

Volkswagen Crafter

Crafter pa je še veliko več kot to; ena od njegovih glavnih odlik je neverjetna raznolikost, ki definira njegov DNK, kar v praksi pomeni, da 8-stopenjski menjalnik lahko kombinirate s kar tremi vrstami pogonov (sprednji, zadnji ali štirikolesni 4MOTION). Ne glede na to, za katero varianto se odločite, je ekonomična vožnja zagotovljena, enako pa velja tudi za nizke stroške vzdrževanja. Z učinkovitimi motorji in nizkim zračnim uporom je Crafter gospodarsko vozilo, ki se zares izplača! Med drugim se ponaša z izredno praktičnim natovarjanjem, najbolj zanesljivim fiksiranjem tovora ter z največjo nakladalno širino in širino odpiranja drsnih vrat do 1.311 mm!

Prvo vozilo novega zmogljivostnega razreda vam je v posebni akciji do 31. 12. 2020 na voljo s 5-letnim tovarniškim jamstvom, prihrankom do 3.500 EUR in avtomatskim menjalnikom brez doplačila.

Volkswagen Crafter

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.