Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Naši člani

Kupi mi rože

avgust 2019  |   OZS

S podjetjem SOPEK.SI in provokativnim sloganom Kupi mi rože želita obuditi pridih romantike s tradicijo podarjanja cvetja, dejavnost svojega podjetja pa sta že razširila z lokalnega na območje celotne Slovenije. Ozirata se tudi že preko meja, na prodajo na Hrvaško in v Avstrijo.

Prijatelja in sodelavca

Podjetje je zraslo iz želje Aljaža Sahornika in Jakoba Ferčeca po samostojni podjetniški poti, na kateri lahko izrazita vso svojo kreativnost in znanje. Aljaž Sahornik, ki v svojem podjetju za izdelavo spletnih strani sledi željam in zahtevam naročnikov, si je želel lastnega projekta, pri Jakobu, ki je po izobrazbi bibliotekar in je na delo dnevno odhajal v Ljubljano, pa je prevladala želja po samostojni podjetniški poti, pa tudi utrujajoči dnevni prevozi so opravili svoje. Kot dobra prijatelja sta tako februarja lani začela uresničevati idejo o prodaji cvetja preko spleta. Oba ljubitelja cvetja v ta hiter življenjski tempo želita vrniti pridih tradicije, romantike in veselja poklanjanja cvetja. Spletna izvedba ponudbe pa omogoča preprosto naročanje kar od doma.

»Pot od ideje do njene uresničitve je bila dolga, naporna, zahtevna in predvsem zelo delovna,« pravita. Treba je bilo izdelati spletno platformo, spoznati, kaj rože so, si zamisliti ves koncept, bilo je nešteto sestankov z dobavitelji cvetja, cvetličarji, pa s tistimi za dostavo, fotografijo, embalažo … Tudi zdaj, ko poteka vse po ustaljenem dnevnem redu, kot po tekočem traku, pravita, se še vedno učita od primera do primera. Ni vedno enako intenzivno, je pa to več kot celodnevno delo, dodaja Jakob.

Dostava po vsej Sloveniji

Vsa spletna ponudba cvetja SOPEK.SI je z bližnjih gojišč rož, iz naše severne sosede, z visokimi standardi, predvsem z vidika vpliva na okolje. Gre za sveže rezano cvetje, ki jima ga glede na naročila dostavljajo dvakrat dnevno, saj jima je zelo pomembna hitra možnost dostave. Ponudba vključuje veliko izbiro šopkov iz cvetja vrtnic, lilij, orhidej, tulipanov, sončnic, marjetic … Naročilo na spletni strani podjetja SOPEK.SI pa ni zgolj šopek rož, je celovito darilo. Šopek cvetja je v lepi embalaži, dodana je vrečka z vodo, ki ohranja svežino cvetja, navodila za nego rož, če pošiljatelj želi tudi osebno sporočilo ter primerna vaza. Dostava je osebna, lahko je na dom, v službo, pokrivata celotno območje Slovenije. Največ cvetja se še vedno podarja ob rojstnih dneh, za valentinovo na primer pa so bili tako ali tako največji dobavitelj šopkov cvetja v Sloveniji na dom. SOPEK.SI je spletna cvetličarna, ki poleg dostave rož na dom nudi tudi moderne in sveže cvetlične dekoracije za poroke ali druge svečane dogodke.

Po anketi Zveze potrošnikov Slovenije, objavljeni aprila v časopisu Delo, so bili med petimi ponudniki rož na spletu izbrani za najboljšo spletno cvetličarno v Sloveniji.

Breda Malenšek

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.