Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijsko sporočilo

Na slovenske ceste prinaša eleganco in športnost

oktober 2019  |   Honda Slovenija

Honda CR-V v peti generaciji dosega novo raven prefinjenosti, tako znotraj kot tudi zunaj. Vsi elementi zunanjosti, od izklesanih prednjih odbijačev, do športnega zadnjega spojlerja, poleg privlačnega dizajna, zagotavljajo tudi izjemne aerodinamične lastnosti nove Honde CR-V. Zasnovana okoli odzivnega VTEC Turbo bencinskega motorja, napredne tehnologije in prostorne notranjosti, je pripravljena, da vas odpelje kamorkoli želite.

Honda

Tudi notranjost v stilu in udobju

Premium oblazinjenje, skupaj s kvalitetnimi notranjimi materiali, ustvarjajo mirno in vabljivo notranjost. Skrbno premišljeno dimenzioniranje pa omogoča vodilno prostornost in s tem udobje tudi na daljših poteh.

V svoji peti generaciji je CR-V prvič na voljo tudi s tretjo vrsto sedežev, ki omogoča prevoz do sedmih potnikov. Ko pa potrebujete čim večji prtljažni prostor, lahko drugo in tretjo vrsto enostavno zložite in ustvarite 180 centimetrov dolg oz. 1.756 litrov velik prtljažnik.

Honda

Celovit paket varnostnih asistentov

Udobja pa ni brez brezskrbnost, ki je v Hodni CR-V zagotovljena. Vse nove Honde CR-V so serijsko opremljene s celovitim paketom varnostnih asistentov Honda SENSING. Sistem, ki pridobiva informacije preko kamer in radarjev, vam bo pomagal v vseh okoliščinah. Od vožnje po avtocesti, do samodejnega zaviranja v mestu.

Pod pokrovom pa domujeta dve različici motorjev. Zmogljiv in ekonomičen 1.5 VTEC Turbo bencinski motor, ter inovativen 2.0 i-MMD hibridni sistem. V kombinaciji z dva ali štirikolesnim pogonom, 6-stopenjskim ročnim ali samodejnim menjalnikom pri bencinskem motorju in samodejnim menjalnikom pri hibridu in z možnostjo sedmih sedežev pri bencinskih modelih, obstaja CR-V, ki je kot nalašč za vas.

Honda

Nov občutek vožnje – hibridna različica

Honda izdeluje hibride že več kot dvajset let. Najnovejša Hondina i-MMD hibridna tehnologija omogoča tri vozne načine, kjer sistem samodejno izbira optimalno razmerje med učinkovitostjo in zmogljivostjo.

Odkrijte sodobno učinkovitost, brez omejevanja užitka v vožnji. CR-V ustvarja lastno električno energijo, tako da vam vozila nikoli ne bo potrebno priključiti.

Honda

Njegova učinkovitost pa ni izmerjena samo na bencinskih črpalkah, ampak tudi po tem, kako se CR-V Hibrid pelje. Kot vsaka Honda, je bila tudi nova CR-V zasnovana z namenom zagotavljanja najvišje ravni vozniške izkušnje.

Izbirate lahko med dvokolesnim prenosom ali pogonom na vsa štiri kolesa preko Hondinega Intelligent Control System™, ki nenehno spremlja oprijem vozila in zagotavlja, da se CR-V vedno pripelje do cilja.

Honda

Ne zamudite izjemne ponudbe

Lepotica Honda CR-V Touring, posebna izdaja Honde CR-V,  vam je sedaj na voljo v izjemni ponudbi. Ob nakupu vozila namreč za en euro doplačila dobite še zimske pnevamtike, korito prtljažnika in za 400 eur goriva. Zato nikar ne odlašajte in se sami prepričajte v vse pozitivne lastnosti Honde CR-V Touring. Na testno vožjo se prijavite tukaj.

Honda

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.