Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Partnerji so pomembni, tudi finančni

november 2020  |   SKB

Partnerji so pomembni, tudi finančni

Hipen in nepričakovan gospodarski krč, ki je posledica epidemije korona virusa, je poskrbel za marsikatero spremembo v naši okolici in poslovanju podjetij. Na preizkušnji so bila in so še tako osebna kot tudi poslovna partnerstva. Trenutno stanje je zato tudi pokazatelj, ali imamo ob sebi prave partnerje, na katere se lahko zanesemo tudi v drugačnih in težjih trenutkih.

V poslovnem svetu podjetniki in podjetja vsak dan sprejemajo pomembne odločitve. Nove in negotove gospodarske okoliščine, ki jih je povzročila globalna pandemija virusa COVID-19, zahtevajo še hitrejše, odločnejše in učinkovitejše ukrepanje ter dnevno prilagajanje poslovanja novim razmeram. Pri tem je pomembno, da imajo vodje in podjetniki ob sebi ne le moralnega in organizacijskega, temveč tudi pravega finančnega partnerja.

skb

Skrbnik, svetovalec, partner

Denar dela denar, se glasi ameriški pregovor. Drži, iz nič je težko nekaj ustvariti, sodobno poslovanje zahteva takšne in drugačne naložbe. Podjetniki in podjetja, ki nimajo dovolj prihrankov oziroma lastnih virov za naložbe te poiščejo v obliki posojil, navadno pri bankah. A banke si niso enake, sploh v odnosu do podjetništva. Razlika med njimi je navadno v obravnavi stranke, razumevanju in prilagodljivosti, pri tem pa je ključen individualen pristop.

V SKB banki ima denimo vsako podjetje svojega bančnega skrbnika, ki stranki svetuje in zanjo ureja bančne posle. Zaradi raznolikih podjetniških dejavnosti je vsako podjetje edinstveno, zato je nemogoče vse spraviti v en koš ali jih »popredalčkati«. Poslovne ponudbe, ki bi bila primerna za vse podjetnike in podjetja, namreč ni.

Zato je toliko bolj pomembno, da banka premore strokovno in izkušeno ekipo svetovalcev, ki se lahko posveti izzivom posameznega podjetja/podjetnika. Banke obvladajo finančno poslovanje znatno bolje od povprečnega podjetja, poznajo izzive, s katerimi se podjetja srečujejo na poslovni poti, in lahko ponudijo rešitve za preprosto in učinkovito finančno poslovanje. A nikar se ne zadovoljite z osnovami. Pri banki preverite, ali so na voljo tudi kakšne naprednejše finančne rešitve, ki bi vam lahko bile v oporo pri uresničevanju ambicioznih poslovnih podvigov.

Učinkovito finančno poslovanje

Banke so po vzoru ponudbe za fizične osebe tudi poslovnim strankam namenile paketno ponudbo, ki so jo v SKB banki prilagodili posameznim segmentom strank. Podjetniki tako vrata v svet poslovnih financ odprejo s t. i. Začetnim paketom, ki je namenjen novoustanovljenim podjetjem, tistim, ki so na začetku svoje poslovne poti. Paket Podjetni pa je primeren za vodenje že utečenega posla. Oba seveda vključujeta tudi spletno bančništvo in storitve, s katerimi boste prihranili čas in denar ter si zagotovili enostavno finančno poslovanje.

Večina podjetij in podjetnikov v banko zavije takrat, ko je čas za najem kredita. Če je pred vami nova poslovna priložnost ali potrebujete sredstva za razvoj in širitev poslovanja, je pravi čas za posebno ponudbo dolgoročnih kreditov SKB banke. Sredstva lahko porabite za financiranje trajnih obratnih sredstev in za investicije v stalna sredstva. V SKB banki dodatno poskrbijo za ugodno obrestno mero in nižje stroške odobritve kredita od redne ponudbe. 

skb

Ne spreglejte akcijske ponudbe

V kolikor se za novega finančnega partnerja, SKB banko, odločite do konca letošnjega leta, boste deležni posebnih ugodnosti. Za spletno (PRO SKB NET), mobilno bančništvo (MOJ@SKB) in Poslovno Mastercard kartico nudijo kar 50-odstotni popust na stroške sklenitve omenjenih produktov, obenem pa boste pol leta brezplačno deležni storitev Info SMS ter Varnostni SMS. Vsekakor velja preveriti tudi ponudbo ugodnih dolgoročnih kreditov. Pri tem pa v banki niso pozabili na obstoječe stranke, saj so navedene ugodnosti na voljo tudi njim.

50 evrov dobrodošlice

Podjetniki in predstavniki podjetij želijo tudi enostavno in varno plačevanje službenih obveznosti. Poslovna Mastercard kartica je rešitev, ki poenostavi poslovni vsakdan, posebej če ta vključuje tudi negotovinsko plačevanje vsakodnevnih stroškov vašega podjetja. Je tudi izvrstna rešitev, če želite svoje zaposlene opremiti s poslovno kartico, hkrati pa ohraniti nadzor nad višino limita in porabo na kartici. Če novo kartico naročite v času posebne ponudbe (do 31. 12. 2020), pridobite dobroimetje v višini 50 evrov. Kartice lahko naročite tudi za vse zaposlene v vašem podjetju in pridobite dodatne ugodnosti.

Oglasno sporočilo je pripravila SKB banka d.d. Ljubljana, Ajdovščina 4, Ljubljana

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.