Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijska objava

Po navdih za aktivni oddih na sejem Alpe-Adria

januar 2020  |   Gospodarsko Razstavišče

Po navdih za aktivni oddih na sejem Alpe-Adria:
29. januar-1. februar, Gospodarsko razstavišče

Ste tudi vi med tistimi, ki zgrabi vsako priložnost za skok v naravo? V hribe? Na tek skozi polja in gozd? Ali s kolesom po še neodkritih poteh? Raje kje ob vodi pod šotorskim krilom, v mobilni hiški? Ali bolj ali manj ves čas z domom na štirih kolesih na poti? Odkrivajte možnosti za zeleni, aktivni oddih ter kamping in karavaning na 31. sejem Alpe-Adria .

Spoznajte destinacije s pristnimi doživetji in bogato lokalno turistično ponudbo. Odkrijte skrite kotičke Slovenije in turistično ponudbo destinacij iz nekdanje Jugoslavije.
Alpe Adria
Tudi letos si lahko ogledate avtodome in počitniške prikolice ter predelane kombije uveljavljenih znamk in opremo zanje ter se posvetujete s strokovnjaki na področja kampinga in karavaninga. Letos smo organizirali še nakup in prodajo rabljenih avtodomov.
Alpe Adria

Pokukajte že doma v spremljevalni program letošnjega sejma in izberite dogodek zase.
Vas zanima, kako varneje in bolj pripravljeni v gore? Kaj vse ponuja kulturni turizem Slovenije? Kje najdete najdaljši zipline v Bosni in Hercegovini? Kako z avtoštopom osvajati svet? Ali pa vas pritegnejo Izginjajoče kulture, kot sta jih v objektiv ujela legendarni Arne Hodalič s Katjo Bidovec?
Alpe Adria
Bi okušali specialitete s področij, kot so Pijača, Kava, Slaščičarstvo, Pekarstvo, Sladoled in Vino? Vabljeni na brezplačne delavnice – od šole peke pice, slaščičarskih in pekarskih delavnic, izdelave različnih živil z uporabo profesionalne opreme do priprave koktejlov, kave, piva idr. Z eno vstopnico je mogoče obiskati še Sejme Okusov: GASTexpo.

Alpe Adria

Sejemsko nagrado Jakob za kakovost in odličnost v turizmu, ki se letos osredotoča na gradove in dvorce, prejmejo Gradovi Posavja. »Gradovi Posavja iščejo svoje nove identitete in razvijajo stik z lokalnim in regionalnim kulturnim okoljem.«
Alpe Adria

Življenje je pot, in ne le čas. Vzemite si čas za sejem in se odpravite na pot. Na krajši oddih ali sanjsko potovanje. Zaživite doživeto!

Alpe Adria
 
Odpiralni čas:
sreda – sobota
10.00 – 19.00

Ugodnosti:
•    Z eno vstopnico na dva sejma!
•    Brezplačen sejemski katalog – Oddih s številnimi koristnimi informacijami s področja turizma
•    Cenejša vstopnica za številne člane klubov in društev
•    Nagradna igra – ob nakupu vstopnice prejmete kupon za sodelovanje v nagradni igri

Več o sejmu  PREBERITE TUKAJ.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.