Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

So vaša vozila pripravljena na mraz?

oktober 2021  |   Petrol

Pomagajo vam v Petrolu, kjer za vaš vozni park poskrbijo v celoti. Na enem mestu lahko izbirate med široko ponudbo pnevmatik za avtoprevoznike, vulkanizerje, gradbena podjetja in ostale, ki potrebujete kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo.

V podjetju vam ponujajo nabor vrhunskih gum priznanih blagovnih znamk, ki poklicnim voznikom omogočajo ekonomično in varno vožnjo. Izbirajte med pnevmatikami Hankook, Goodride, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Bridgestone, Michelin, Nokian, Galaxy, Infinity in več, vse za brezskrbno premagovanje kilometrov.

Petrol

Mreža preverjenih dobaviteljev po celotni Sloveniji zagotavlja, da vam lahko v Petrolu v kar najkrajšem času ponudijo celovit nabor izdelkov za gospodarska in poslovna vozila. Podjetje ima 50.000 pnevmatik stalno na zalogi, naročite pa jih lahko kar prek spleta. Tu lahko na enem mestu preverite zalogo gum, primerjajte cenike, sledite zgodovini naročil ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste.

Naročilo zimskih gum pa se pri Petrolu ne ustavi na spletu: za brezhibno storitev in strokovno pomoč namreč poskrbi lokalni Petrolov predstavnik, ki vam s strokovno pomočjo pomaga do pravih pnevmatik za vaše potrebe. S hitro logistiko po celi državi v Petrolu nato zagotovijo, da bodo pnevmatike vaših osebnih in tovornih vozil, traktorjev, gradbenih strojev ali demperjev pri vas v trenutku, vi pa pripravljeni na prihajajoči mraz.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.