Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
PROMOCIJA

Uporabno spletno orodje za vaše poslovanje v negotovih časih

februar 2021  |   OZS

Delo od doma predstavlja nemalo težav, ki pa jih lahko rešujete z dobrim spletnim poslovnim programom. Predstavljamo vam PANTHEON Web Light.

 

Spletni program, ki je primeren tako za samostojne podjetnike, direktorje podjetij, kot tudi računovodske servise, saj omogoča brezstično izmenjavo dokumentov, izdajanje digitalnih potnih nalogov, vodenje evidenc delovnega časa, enostavno izdajanje in prejemanje računov, v hipu dostopno analitiko in sploh vse, da lahko kar se da učinkovito poslujete in nadzirate vaš posel.

 

Telekom Pantheon1

 

Poleg tega pa boste s poslovanjem prek spleta vedno mobilni, saj program PANTHEON Web Light deluje na vseh napravah, ki imajo spletni brskalnik in vam tako omogoča, da poslujete od koderkoli in kadarkoli. In tako prihranite še čas. In še papir.

 

Ponudbo najdete tu.

 

Telekom Pantheon2

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.