Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
iz OZS

Vabljeni na Kope!

januar 2020  |   OZS

V soboto, 25. januarja 2020, bo na Kopah potekalo tradicionalno Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami.

Dogodek, ki na enem mestu združi skoraj tisoč udeležencev, je ena največjih manifestacij slovenskih obrtnikov in podjetnikov. Prireditev v sproščenem vzdušju ob športu in zabavi poveže stanovske kolegice in kolege ter njihove družinske člane vseh generacij. Prav slednje je zelo pomembno, saj so naša podjetja v veliki večini družinska, vanje pa so zato vpete celotne družine.

Starejši obrtniki in podjetniki lahko na dogodku srečajo svoje stare prijatelje, srednja najbolj aktivna generacija lahko v preobilici vsakodnevnega dela najde priložnost za sprostitev, stanovsko druženje in povezovanje, mlajši, ki v obrt in podjetništvo šele vstopajo, pa lahko ob igri in druženju spoznajo nove prijatelje, z njimi navežejo prve stike in tudi na tak bolj sproščen način spoznajo obrt in podjetništvo, ki je, kot vsi vemo, predvsem način življenja, ki preveva vse družinske člane.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z območnimi zbornicami za vse udeležence pripravlja dobro organiziran in večplasten dogodek, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase ter v dobri družbi preživel čudovit in sproščen dan v naravi. Dobrodošli in lepo vabljeni!

Več o dogodku in prijave >>>

kope

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.