Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Varni in zdravi dogodki tudi v Hotelih LifeClass Portorož

oktober 2020  |   LifeClass

Varni in zdravi dogodki tudi v Hotelih LifeClass Portorož

Čeprav je industrija srečanj v letošnjem letu doživela številne omejitve in spremembe, so poslovna srečanja v nekaterih panogah še vedno potrebna. Poslovno se nismo nehali srečevati, vendar smo pri tem bolj pazljivi in previdni. Toda, komu zaupati pri organizaciji poslovnega dogodka v novih razmerah?

LifeClass

Hoteli LifeClass Portorož so eni tistih zaupanja vrednih ponudnikov kongresnih dejavnosti, ki so pred kratkim prejeli certifikat Kongresnoturističnega urada Slovenije: ˝Varno in zdravo na dogodke.˝

LifeClass

Posebna pozornosti je namenjena varnosti

Da je poslovni dogodek takšen, kot ste si ga zamislili, je potrebnih veliko elementov, ki jih v Hotelih LifeClass Portorož v celoti zasledujejo:

· Sodobno opremljene kongresne dvorane s sedeži postavljenimi na razdalji vsaj 1,5 metra;

· Kapaciteta kongresnih dvoran je zmanjšana na 70 % z namenom zmanjšanja tveganja za prenos okužb med udeleženci;

· Novi standardi razkuževanja in prezračevanja prostorov, vključno s sobami, hodniki in dvoranami, kjer se zbirajo udeleženci;

· Dozirniki razkužil na vsakem koraku;

· Skrbno pripravljeno okrepčilo med odmori v skladu s priporočili NIJZ.

Če temu dodamo še prelep pogled na morje ter strokovno pomoč strokovnjakov za dogodke z večletnimi izkušnjami, dobimo nepozaben poslovni dogodek danim razmeram navkljub.

LifeClass

Prostorne dvorane in prizorišča na prostem

Kongresni center Portus se nahaja v sklopu Mind Hotela Slovenija 5* ter omogoča izvedbo različnih dogodkov. Na 1.600 m2 se razprostira 10 dvoran, vse več povpraševanja pa je tudi po lokacijah, ki omogočajo delo in druženje na svežem zraku. Takšni sta sončna terasa Mystica s panoramskim razgledom na Piranski zaliv in restavracija na plaži Meduza.

LifeClass

Energija morja za krepitev imunskega sistema

V hotelih LifeClass Portorož se vam niti na službeni poti ni potrebno odreči zdravemu življenjskemu slogu. Nasprotno – dobro počutje in celostni pristop se v tamkajšnjih hotelih s tradicijo odražata na vsakem koraku. Jutranje razgibavanje na svežem zraku je na voljo za vse udeležence poslovnih dogodkov, odmore med predavanji pa lahko dodatno oplemenitite s programom ˝Brain Power Booster˝. Ta predstavlja popolno kombinacijo sveže iztisnjenih sadno-zelenjavnih sokov, hranljivih oreščkov, polnozrnatih žitaric, lahkih mlečnih izdelkov in sproščujočih gibalnih vaj na prostem.

LifeClass

Kulinarična doživetja na vsakem koraku

Po uspešno izpeljanem dogodku si privoščite barvite istrske grižljaje v Istrian bistro & Tapas baru ali poslovno večerjo v ekskluzivni restavraciji Salina, kjer za vas po naročilu kuha chéf Borut Jakič. Brulé morskega ježka z zlatom je nekaj, kar morate poskusiti vsaj enkrat v življenju!

Več informacij in rezervacije: sales@lifeclass.net, T. 05 692 90 54

LifeClass

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.