Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijsko sporočilo

Vaš vozni park naj poganja le najboljše gorivo

januar 2020  |   Petrol

Sodobna goriva so danes veliko več kot le energenti, ki poganjajo naša vozila, delovne stroje in drugo mehanizacijo. Tega se dobro zavedajo v Petrolu, kjer nenehno razvijajo svojo ponudbo pogonskih goriv.

Q Max iQ Diesel, novo nadstandardno dizelsko gorivo

Najnovejši tak proizvod je novi Q Max iQ Diesel, novo dizelsko gorivo s katerim v Petrolu ciljajo predvsem na zahtevnejše kupce, ki od goriva zahtevajo uporabnost v vseh pogojih obratovanja.
Kaj so torej glavne prednosti novega Q Max iQ Diesla in kako se bo njegova uporaba poznala pri delovanju vaših službenih vozil?
•    Nižjo porabo, ki je posledica hitrejšega in boljšega vžiga goriva, ter optimalnejših razmer v motorju, doseženih z zelo učinkovitim paketom aditivov.
•    Lažji vžig motorja, ki je posledica bistveno višjega cetanskega števila novega goriva, vrednosti, ki določa sposobnost samovžiga goriva.
•    Maksimalno stopnjo zaščite motorja pred nastajanjem oblog in sposobnost čiščenja že nastalih ter maksimalno izrabo razpoložljive moči in tehničnih sposobnosti motorja.
•    Odpornost tudi na ekstremno nizke temperature.

Petrol Q Max

Q Max Diesel Polar za najzahtevnejše zimske pogoje

Tu pa se izboljšave še ne končajo.
Tako so v Petrolu letos na trg vpeljali še Q Max Diesel Polar, namenjen vsem, ki poslujete v najzahtevnejših zimskih pogojih. Vaša vozila ali stroji z vgrajenim dizelskim motorjem bodo tako z uporabo Q Max Diesel Polar nemoteno delovali tudi pod -20°C, pa naj gre za uporabo na smučiščih ali pri čezmejnih prevozih v temperaturno izpostavljene kraje.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.