Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Vse na enem mestu

januar 2022  |   S3C

S3C je podjetje z desetletnimi izkušnjami pri hitri dobavi kakovostnih izdelkov v Evropi in svetu uveljavljenih proizvajalcev, iz področja industrijske pnevmatike, hidravlike in industrijske armature.

Se vam je pokvaril elektromagnetni ventil, pušča pri cevni zvezi, manometru? Ali enostavno potrebujete tesnilo, mazivo? Morda orodje? Proizvodnja stoji, ker čakate na rezervne dele in komponente pri različnih specializiranih dobaviteljih? Vse to dobite na enem mest  - pri S3C.

S3C

Našim kupcem zagotavljamo najkrajši možen čas dobave široke palete kakovostnih izdelkov s tega področja po konkurenčnih cenah v treh delovnih dneh. Imamo tudi možnost 24-urne dostave. Skupaj s svojim partnerjem, ki ima 40-letne mednarodne izkušnje na področju strojegradnje (predvsem hidravlike, pnevmatike in industrijske armature), se kar najbolj prilagajamo potrebam svojih kupcev. Na zalogi je več kot 400.000 artiklov!

Med naše prednosti sodijo hiter odziven čas, brez stroška minimalnega naročila ter velika zaloga izdelkov na enem mestu. Naši komercialisti poskrbijo za fizične in pravne osebe z dobro tehnično in strokovno usposobljenostjo.

S3C

 

Potrebujete  svetovanje pri projektu ter dobavi potrebnih komponent zanj?

V svojem podjetju se lahko pohvalimo, da smo lahko sodelovali pri izdelavi respiratorja - pandemskega respiratorja, dobavili smo material in s pomočjo vseh sodelujočih je Fakulteta za elektrotehniko izdelala svoj prvi prototip, ki so ga poimenovali FEspirator. FEspirator je uspešno prestal testiranje in le še vprašanje časa je, kdaj bo ta zgodba postala resničnost in nizala uspehe ter seveda, kar je najpomembneje, da bo pomagala pri reševanju človeških življenj!

S3C

Naš portfelj kupcev/partnerjev je sestavljen od velikih industrijskih sistemov kot sta Krka, d.d., Belinka, d.d. v Sloveniji, Franck, d.d., Mirna, d.d. na Hrvaškem pa do manjših mizarskih ali obdelovalnih podjetij.

S3C

Zaposleni podjetja S3C smo v stalnem stiku z našimi kupci ter jim sproti predstavljamo novosti na področju pnevmatike in hidravlike ter jim nudimo pomoč pri izbiri primernih elementov in iskanju tehničnih rešitev.

S3C

Nakupe in poizvedbe lahko naredite preko spletne trgovine http://www.s3c.si, kjer si registrirani uporabnik - podjetje/s.p. lahko sam izbere artikle, ki jih potrebuje in jih tudi prejme na željeni naslov v treh delovnih dneh. Ali pa se obrnete na enega izmed naših komercialistov za svojo regijo:

Osrednjeslovenska, Gorenjska, Notranjsko-kraška, Goriška in Obalno-kraška (Primorska) regija:
Davor

E-naslov: davor.pejovic@s3c.si
Mobilni telefon: 030 60 90 71

Posavje, Jugovzhodna Slovenija (Dolenjska), Zasavska regija, Podravska, Koroška, Savinjska, Štajerska in Pomurska regija:
Jože

E-naslov: joze.erce@s3c.si
Mobilni telefon: 030 60 90 72

Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija:
Uroš
E-naslov: uros.dolinsek@s3c.si
Mobilni telefon: +386 30 60 90 10

V primeru nedosegljivosti naših sodelavcev, vas nemudoma pokličejo nazaj, ko lahko.
Kontaktirate nas lahko tudi na sedež podjetja:
Tel.: 01 423 22 22 ali na elektronski naslov: prodaja@s3c.si.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.