Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
  Kanižarica 6b, 8340 Črnomeljgn gradbeni nadzor in vodenje projektov alojz muren s
GN GRADBENI NADZOR IN VODENJE PROJEKTOV ALOJZ MUREN S.P. - GN GRADBENI NADZOR IN VODENJE PROJEKTOV ALOJZ MUREN S.P.
8340 Črnomelj
+386 41 651 977 alojz.muren@gmail.com
Ocena podjetja:
Prazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogecPrazen krogec
Oddaljenost:
Začetek dela:
hitro
Št. opravljenih poslov:
0
Odprto/zaprto:
O nasizvedba, vodenje projektov, obračuni

Nadzor nad gradnjo

Prodaja in polaganje dekorativnega kamna
Naše dejavnostiOblaganje tal in sten, keramika, les, plastika
Naše referenceGN GRADBENI NADZOR IN VODENJE PROJEKTOV ALOJZ MUREN S.P.
Naši proizvodigradnja
gradnja

Novogradnje, adaptacije objektov, obnove kopalnic, izdelava popisov in ponudb....
prodaja dekorativnega kamna imitacija lesa
prodaja dekorativnega kamna imitacija lesa

OPIS STENSKEGA DEKORATIVNEGA KAMNA HRASTOVE DESKE Za ta model lahko rečemo, da je popolna kopija hrastovih desk. Ko se deske postavijo in prebarvajo dobite občutek resnične zelo stare drvene hiše, ki ste jo renovirali. Podloge na katere se lahko postavlja ta model so lahko povsem različne. Lahko se postavljajo tudi na USB ali LSB plošče in na katero koli zidno površino. Postavljajo se lahko tudi na stiropor ali stirodur. Deske se izdelujejo v dveh velikostih in sicer v dolžini 100 cm ali 150 cm (meter in pol). Širina znaša od 20 do 25 cm, debelina pa 2,5 cm. Poleg desk so v ponudbi tudi imitirane hrastove grede dolžine 2 metra in debeline 12 x 12 cm ter tudi deske, ki merijo v dolžino 2 metra, širino 12 cm in debelino 2,5 cm. Tudi kotne grede, ki dajejo vtis masivnih gred z dolžino dva metra in debelino 2,5 cm so na voljo pri nas. Kotne grede se lahko postavljajo kot štik vrat ali okrog oken. Z vsem skupaj se lahko torej naredijo raznovrstne kombinacije in uporabijo tako za zunanjo kakor tudi notranjo dekoracijo, ki bodo ob pogledu gotovo jemale dih. Deske se lahko barvajo ročno ali s kompresorjem po postavitvi. Barvajo se z običajno barvo za les. Dovolj je že en sam premaz. Dekorativne plošče stare hrastove deske se režejo s šajbo za beton in se jo lahko po želji oblikuje kakor običajna deska.
dekorativni kamen
dekorativni kamen

KRATEK OPIS DEKORATIVNEGA KAMNA CAMBI 1 Dekorativni kamen Cambi 1 se uporablja za notranjo kakor tudi zunanjo dekoracijo. Izjemen model, ki navdušuje in polepša vsak prostor oziroma površino. Namenjen je tako rekoč za vse. Izdeluje se v eni velikosti dolžine 45 cm, širine 10 cm in debeline 2 centimetra. Dekorativni kamen Cambi 1 vsebuje kotne elemente, proizvaja pa se v različnih barvnih odtenkih. Pakirani so v kartonske škatle po 1m2.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.