Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

ABS robni trakovi z dekorji hrasta

marec 2023  |   Ostermann

Tudi če je na voljo vedno več različnih vrst lesa ... je hrast v izdelavi pohištva še vedno zelo priljubljen dekor. Da bi imeli mizarji pri izbiri lesenih vezanih plošč največjo možno izbiro, ima podjetje Ostermann na voljo številne robne trakove z dekorji hrasta. Primerni za vse vrste uporabe so v številnih standardnih dimenzijah vedno na zalogi.

Zahvaljujoč klasičnemu videzu dekorji hrasta prevladujejo v skoraj vseh kolekcijah v industriji plošč. Paleta možnosti barv se razteza od svetlih, obledelih različic in polnaravnih medenih odtenkov do izjemno temnih izvedb. Vsem dekorjem je skupen klasičen progast potek žil, ki so včasih bolj, drugič manj izrazite. Kot ponudnik največje takojšnje ponudbe robnih trakov v Evropi je podjetje Ostermann dobro opremljeno tudi z ABS robnimi trakovi z dekorji hrasta. Že za dimenzijo 23 × 1 mm je na voljo približno 240 različnih izdelkov. Prav tako je na voljo veliko drugih standardnih različic in debelin. Kdor išče osebnega favorita med dekorji hrasta, naj obvezno obišče spletno trgovino Ostermann. Pod iskalnim izrazom »#Highlights03« se prikažejo vsi razpoložljivi ABS robni trakovi z dekorji hrasta. Če iščete pravi les, boste v spletni trgovini strokovnjaka za robne trakove seveda našli tudi številne furnirne robne trakove iz hrastovega lesa.

Ostermann marec 2

Za oblikovanje hotelske recepcije je bil izbran robni trak Ostermann Hamilton hrast naravna mini biserna v klasičnem medenem odtenku. Robni trak je bil uporabljen na več mestih in v različnih širinah.

23, 33, 43 ali 100 mm

Poleg izbire barve je pri opremi notranjih prostorov pomembna predvsem raznolikost razpoložljivih dimenzij. Za opremo celotnih prostorov so pogosto potrebni ABS robni trakovi podobnih dekorjev v različnih širinah: na primer 100 mm za podnožje, 43 mm za odlagalne površine in 23 mm za ličnice ali police. Zato je večina robnih trakov z dekorjem hrasta pri podjetju Ostermann na voljo v vseh štirih standardnih širinah (23, 33, 43 in 100 mm) in pogosto tudi v treh različnih debelinah (0,4, 1 in 2 mm). Komur ta raznolikost še vedno ne zadostuje, pri podjetju Ostermann za svoj želeni dekor naroči razrez 100 mm robnega traku v individualno želeno širino.

Naročeno – zapakirano – dostavljeno

Naročila za blago na zalogi, ki jih podjetje Ostermann prejme do 16./12. ure, so odposlana še isti dan. Če želite poznejši datum odpreme, lahko pri spletnem naročilu svojega blaga pred oddajo naročila iz nakupovalne košarice določite tudi želeni datum dostave.

Ostermann marec 3

Za ličnice in police je bil uporabljen ABS robni trak Hamilton hrast naravna mini biserna širine 23 mm.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.