Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

Dela kjer izvajalec še ni izbran

16.11.2017
Aktualno
  Drugo inštaliranje pri gradnjah
Sanacija podesta s protidrsnim premazom
 Lokacija:
6000
 Pričetek del   v dveh tednih


Spoštovani,

Prosimo vas za oddajo ponudbe za »Za sanacijo drsečega tlaka na zunanjih podestih pogonskih central Predora Markovec na odseku HC Koper – Izola«

Naročnik Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., Ulica XIV. divizije št. 4, 3000 Celje bo dela oddal najugodnejšemu ponudniku – merilo je najnižja cena ob izpolnjevanju vseh zahtevanih pogojev iz tega poziva.

Opomba:
Izvajalec jamči za odpravo vseh napak v zvezi z izvedbo del po tej ponudbi in njihove kvalitete v garancijski dobi. Garancijska doba za izvedena dela je 5 let.

Za sanacijo bo potrebno izvesti:
VEČSLOJNI TEKSTURIRAN EPOKSI PREMAZ NA PODESTIH POGONSKIH CENTRAL PREDORA MARKOVEC ( Koprska in Izolska stran predora)
Površina podesta 2 x 28m2, skupaj 56 m2
Skupna debelina sloja: 0,6–0,8 mm
Barvni teksturiran premaz, z granulatom (kremenčev pesek), ki preprečuje drsnost površine in je namenjen za lažje do srednje obremenitve.
V ponudbeni ceni morajo biti zajeta vsa potrebna dela, priprava ( brušenje) podlage in vsa
zaključna dela.V kolikor ste zainteresirani vas naprošam, da podpisano in skenirano ponudbo pošljete do 24.11.1017 na E. naslov rajko.mozetic@dri.si
Hvala in lep pozdrav!08.11.2017
Aktualno
  Druga zaključna gradbena dela
Gradnja raznih nadstrešnic na pašnikih, strojnih lop, nadstreškov in podobnega iz lesa, enostavno pokrivanje streh, tlakovanje , manjša elektro in vodovodna dela in podobno
 Lokacija:
3313 Polzela
 Pričetek del   v dveh tednih

Na posestvu društva iščemo obrtnika z znanjem raznih hišniških opravil, za gradnjo raznih manjših enostavnih lesenih nadstrešnic, pašniških ograj, izdelavo enostavnih kanalet za odvodnjavanje vode, enostavno tlakovanje, manjša betoniranja in podobno. Zaželjeno je osnovno znanje iz elektrike in vodovoda za manjša popravila ali dodatne napeljave. Za gradnjo uporabljamo predvsem naravne materiale, ki si jih prilagajamo po potrebi in nam ga nudi posestvo. Pomožni material nabavljamo sami.
Potrebujemo resnega obrtnika, ki bi nam vsaj 1 teden na mesec pomagal pri urejanju posestva, oz. je po potrebi lahko prisoten tudi dlje časa in ki je v primeru nujnosti takoj dosegljiv.
Plačilo na osnovi izdanega računa v roku 15 dni od končanja del. Obvezno je treba voditi gradbeni dnevnik opravljenih del. Z izbranim izvajalcem se bo sklenila letna pogodba.

16.10.2017
Aktualno
  Knjigotisk, ofset tisk, visok tisk, sitotisk ipd.
tisk 50 plakatov velikosti B1
 Lokacija:
1000 Ljubljana
 Pričetek del   ne vem

5x na leto potrebujemo tisk 50 plakatov velikosti B1 (2 izvedbi plakatov: 20 in 30 komadov - razlika samo v datumu in kraju prireditve). V primeru ugodnega popusta lahko tiskar doda svoj logo in ga oglašujemo tudi na naši spletni strani, programskemu listu za koncerte in vabilih).Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.