Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
ostermann-marec-sejem-m
Promocija

Podjetje Ostermann na sejmu Interzum 2023 z novo lokacijo in veliko ponudbo

MAREC 2023  |   Ostermann
Za razliko od prejšnjih let je razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum letos bistveno večji in na novi lokaciji v dvorani 05.2, prostor št. F030 oz. G031. Pod geslom »STORITEV. RAZNOLIKOST. HITROST« lahko obiskovalci sejma iz vse Evrope med drugim odkrijejo robne trakove za nove površine znamke Arpa Fenix.
družinsko podjetništvo net
Družinsko podjetništvo

Družinska ustava in pravno zavezujoči dokumenti

FEBRUAR 2023  |   Uroš Kavs, Light d.o.o.
Ob prenosu podjetja na mlajšo generacijo je smiselno, da se vsi ključni družinski dogovori zapišejo v Družinsko ustavo. Ta ni zavezujoč dokument, zato je potrebno za realizacijo dogovorov zapisati tudi zavezujoče. Kaj to pomeni v praksi?
ostermann-februar-2-m
Promocija

Trend robnih trakov - mat enobarvne različice

FEBRUAR 2023  |   Ostermann
Novo pohištvo postaja barvitejše, površine pa bolj mat. Podjetje Ostermann predstavlja izbrane robne trakove, s katerimi lahko nov trend odlično uresničite.
ostermann-februar-1-m
Promocija

Nove funkcije spletne trgovine Ostermann

FEBRUAR 2023  |   Ostermann
Tudi v obrti postaja digitalizacija delovnih postopkov in s tem povezana neprekinjenost digitalnih procesov vse pomembnejša. Z dvema novima funkcijama v spletni trgovini so stranke podjetja Ostermann temu cilju še bliže.
ib000283pic
Promocija

Volkswagen ID. Buzz: Modernistična obuditev znamenitega Bullija

FEBRUAR 2023  |   OZS
Volkswagen je združil legendarno podobo klasičnega Bullija s sodobno električno mobilnostjo in nastal je simpatični novi ID. Buzz, ki bo s svojimi unikatnimi potezami ter uporabnimi lastnostmi navdušil ljubitelje aktivnega življenjskega sloga. Najmodernejši član električne družine ID. vestno nadaljuje bogato 70-letno zapuščino družinskih kombijev in dostavnikov, le s poudarjeno okoljevarstveno noto.
naslovna slika_ma (1)
Promocija

Hipno diploma – brezplačna 4-dnevna spletna delavnica o hipnozi

JANUAR 2023  |   OZS
Si predstavljate, da bi imeli čarobno paličico, s katero bi lahko spremenili sebe ali pomagali drugim, da dobite vse, kar si želite?
adobestock_200097525_dark
Promocija

Obrtniki, izognite se napakam pri prijavi škode

DECEMBER 2022  |   OZS
Razumevanje zavarovanja ni vedno preprosto, zato ni presenetljivo, da se lahko zatakne tudi pri vložitvi zahtevka za povrnitev škode. Še posebej, če gre za obsežno škodo ali zapleten zahtevek. Nekaterim pogostim napakam pri uveljavljanju zavarovanja pa se lahko izognete in tudi sami prispevate k temu, da bo postopek potekal čim bolj gladko in hitro. Spoznajte osem nepotrebnih napak pri prijavi škode in si zagotovite, da se bo vaš posel vrtel brez ovir.   
simona zeleni krediti za podjetja fotografija za članek
Promocija

Vlaganje v trajnostni razvoj kot konkurenčna prednost

NOVEMBER 2022  |   OZS
Gospodarstvo stopa v negotove čase, polne izzivov. Intenzivna izraba naravnih virov, podnebna kriza, naraščajoče geopolitične napetosti, visoke cene energentov, hrane …
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.