Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
vw_naslovna
Promocijsko sporočilo

Najboljši (so)delavec na štirih kolesih

DECEMBER 2019  |   Volkswagen
Sodite med obrtnike ali podjetnike, ki si svojega delovnega vsakdana brez kombija ne zamišljajo več? Novi Volkswagen Transporter 6.1 ima vsaj toliko adutov, kolikor ima tovornega prostora.
triglav_vhodna
Promocijsko sporočilo

Davčna olajšava ali višja pokojnina zaposlenih? Oboje.

DECEMBER 2019  |   Zavarovalnica Triglav
S plačevanjem premij dodatnega pokojninskega zavarovanja delodajalec svojim zaposlenim izkazuje posebno pozornost in jim sporoča, da mu ni vseeno, kakšno bo njihovo življenje po upokojitvi.
ford_pr_naslovna
Promocijsko sporočilo

50. let izjemnih rezultatov

NOVEMBER 2019  |   Ford
Ford ostaja št. 1 v prodaji lahkih gospodarskih v Evropi. Ko gre za varnost, ne sprejemajte kompromisov. Odločite se za gospodarska vozila, ki zadovoljijo prav vse potrebe strank in se hkrati lahko pohvalijo z izjemno zanesljivostjo. Več informacij s klikom na objavo.
naslovna_opel
Promocijsko sporočilo

Varno v zimo

NOVEMBER 2019  |   Eva Mihelič
Prihaja hladno obdobje leta, ko vremenske razmere na cestah pogosto povzročajo nemalo preglavic. Na poligonu varne vožnje AMZS na Vranskem smo preizkusili novega Oplovega vivara, z nami pa se je pogovarjal Brane Legan, inštruktor varne vožnje.
zimske_gume_361_170_svetla_
Promocijsko sporočilo

Je vaš vozni park pripravljen na zimo?

NOVEMBER 2019  |   Petrol
So pnevmatike vaših osebnih in tovornih vozil, traktorjev, gradbenih strojev ali demperjev pripravljene na prihajajoči mraz? Ne? Pomagajo vam lahko v Petrolu.
carina_eu_vb_naslovna
iz OZS

Eurotunnel - pripravljeni na scenarij Brexit

NOVEMBER 2019  |   Bojan Pečnik
Kako bo potekalo pošiljanje blaga po železnici?
malgaj_naslovna
Zmagovalci

Posest ponovno dobiva sijaj

NOVEMBER 2019  |   Eva Mihelič
Malgajevi iz Trbovelj bodo prihodnje leto zabeležili že 125 let neprekinjene obrti v družini. Bogata obrtniška tradicija sega od nekdaj kovačije in gostilne v Trbovljah, kasneje avtoservisne dejavnosti in zadnjih 25 let še prodajne dejavnosti v Ljubljani in širše.
finance_naslovna
Podjetno

Najboljše aplikacije za vodenje osebnih financ

OKTOBER 2019  |   Matjaž Štamulak
Upravljanje osebnih financ še nikoli ni bilo tako preprosto, saj imamo na pametnih napravah na voljo aplikacije, ki nam pomagajo pridobiti kontrolo nad denarjem, spremljati našo mesečno porabo, načrtovati investicije in še in še.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.