Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
ni
Promocija

VLAGANJE V TRAJNOSTNI RAZVOJ KOT KONKURENČNA PREDNOST

NOVEMBER 2022  |   OZS
Gospodarstvo stopa v negotove čase, polne izzivov. Intenzivna izraba naravnih virov, podnebna kriza, naraščajoče geopolitične napetosti, visoke cene energentov, hrane …
družinsko podjetništvo-jun22-m
Družinsko podjetništvo

Izzivi medgeneracijskega komuniciranja

NOVEMBER 2022  |   Light d.o.o.
Vam naslov zveni znano? Ja, verjetno je nekaj na tem, če se toliko piše o tej tematiki. Dejstvo je, da trenutno še živimo na istem planetu. Vendar so po zavesti in načinu funkcioniranja svetovi med ljudmi. Čeravno si še delimo materialno izkušnjo Zemlje.
ostermann-november-oreh-m
Promocija

ABS robni trakovi z orehovim dekorjem

NOVEMBER 2022  |   Ostermann
Orehov les je plemenit les. Njegov živahen barvni preliv, privlačen vzorec in topel barvni odtenek so danes izjemno priljubljeni pri izdelavi pohištva in notranje opreme. Alternativa za pravi les ali furnir, ki je gospodarna z viri, so pohištvene plošče z orehovim dekorjem. Ustrezni robni trakovi so na voljo pri podjetju Ostermann.
ostermann-november-redocol-2-m
Promocija

Kakovost blagovne znamke REDOCOL

NOVEMBER 2022  |   Ostermann
V obrti šteje kakovost. Zato je dobro, če se lahko zanesete na blagovno znamko. Z znamko REDOCOL podjetje Ostermann obrti ponuja prav to: blagovno znamko za kakovostne izdelke, ki so posebej prilagojeni za potrebe mizarske delavnice.
nlp diploma nasovnica 1
NLP DIPLOMA

NLP DIPLOMA – 4- dnevna brezplačna spletna delavnica nevrolingvističnega programiranja

NOVEMBER 2022  |   OZS
Uspešni podjetniki, športniki, vodje, terapevti, predavatelji, učitelji danes uporabljajo tehnike NLP oz. tehnike nevrolingvističnega programiranja. Gre za tehnike, ki vam omogočijo jasnost pri oblikovanju ciljev, boljšo komunikacijo v zasebnem in poslovnem svetu ter odličnost na kateremkoli področju v življenju.
družinsko podjetništvo-apr-22
Družinsko podjetništvo

Upravljanje z najbolj dragocenim virom – časom

AVGUST 2022  |   Jure Bizjak, svetovalec (Light d.o.o., podjetniško svetovanje z ljubeznijo)
Tako v družinskem podjetništvu kot tudi na splošno v vsakem podjetju je učinkovito upravljanje s časom eden izmed najbolj pomembnih faktorjev za doseganje podjetniškega uspeha. Upravljanje s časom je nekaj, česar v podjetniškem svetu marsikdo sploh ne razume, še manj ljudi pa to dobro izvaja.
družinsko podjetništvo-feb22-m
Družinsko podjetništvo

Vpliv vodje na odnose v družinskem podjetju

JUNIJ 2022  |   Ana Kolenc, univ. dipl. prav., LIGHT, podjetniško svetovanje z ljubeznijo
Ste vodja v družinskem podjetju? Delo z ljudmi je zahteven posel, še bolj zahteven pa zna biti, če so zaposleni v podjetju tudi člani naše družine, partnerji in partnerke ali prijatelji in prijateljice. Spremembe v naši realnosti in nov način življenja od vodij v tem pogledu zahtevajo vedno višje standarde.
intelektualna lastnina
Intelektualna lastnina

Ste zavarovali svojo intelektualno lastnino?

MAJ 2022  |   Urad RS za intelektualno lastnino
Intelektualna lastnina je pomemben del premoženja podjetja, in sicer spada med neopredmetena sredstva, ki jih je za optimalno dosego vrednosti treba ustrezno zavarovati in upravljati. Pravno področje intelektualne lastnine, ki omogoča različne oblike varstva (pravice intelektualne lastnine), urejajo mednarodne pogodbe, evropski predpisi in slovenski pravni red.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2022 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.