Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

ABS robni trakovi za novo kolekcijo Kronospan

januar 2023  |   Ostermann

Že ob predstavitvi nove kolekcije Kronodesign® Global Collection 3.0 ima podjetje Ostermann ustrezne robne trakove že na zalogi. Vse novosti so bile dodelane v tesnem sodelovanju med podjetjema Ostermann in Kronospan.

Mizarji lahko pri podjetju Ostermann že zdaj najdejo ustrezne robne trakove za novo kolekcijo Kronodesign® Global Collection 3.0 podjetja Kronospan. Nova kolekcija s 154 ivernimi ploščami z melaminskim premazom, 68 delovnimi ploščami in 24 avantgardnimi površinami navdušuje z mat dekorji v imitaciji lesa, kamna in tekstila ter enobarvnimi odtenki v nežnih trendovskih barvah. Podjetje Ostermann je ustrezne robne trakove razvilo pravočasno in v tesnem sodelovanju med strokovnjaki oblikovanja obeh podjetij. Tako je v kratkem času nastala odlično usklajena kolekcija robnih trakov z več kot 200 barvami in dekorji, ki je že zdaj dobavljiva neposredno iz naše zaloge. Vse različice so na voljo v vsaki širini do 100 mm. Z običajno storitvijo Ostermann za najmanjše količine od enega metra bodo le-te odposlane še istega dne, če boste naročilo oddali do 16. ure. Vse informacije o novih robnih trakovih Kronospan najdete tudi pod iskalnim izrazom »#KronodesignGlobal« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Ostermann januar Kronospan

Novi robni trakovi iz kolekcije Kronodesign® Global Collection 3.0 podjetja Kronospan so mizarjem pri podjetju Ostermann na voljo že zdaj.

Prava paša za oči med dekorji

Med novimi površinami je na voljo celotna paleta dekorjev: od lesa in kamna do reprodukcij kovin in tekstila. Novi lesni dekorji izstopajo zaradi vtiska, ki dekorativne elemente tudi na otip postavlja v ospredje, zaradi česar delujejo naravno in realistično. Poleg tega številne med njimi odlikuje mat zaključek. Med tradicionalno močno zastopanimi dekorji hrasta izstopata dve površini z drobcenimi žilami in starinskim videzom. V številčnem porastu pa sta tudi reprodukciji oreha in pinije. Paleto dekorativnih površin zaokrožujejo usklajene reprodukcije tekstila v nevtralnih osnovnih barvah ter reprodukcije kamna v videzu marmorja in granita, ki se lahko dobro kombinirajo. Pri razvoju pripadajočih robnih trakov je bila pozornost namenjena vključitvi elementov pohištvene plošče, tipičnih za dekor, in njihovi usklajeni optimizaciji za uporabo na robnem traku.

Mat enobarvni odtenki v nežnih barvah

Pri enobarvnih odtenkih opazovalca takoj pritegnejo nove nežne barve s potencialom trenda. Površine, kot so »Toffee« (topla koruzno rumena) ali »Marshmallow« (nežna rožnata), zbujajo željo po novi poteh na področju oblikovanja notranjih prostorov. Barve, kot so »Smoke Green« (dimno zelena) ali »Azure Blue«, so nekoliko bolj klasične. Vendar te barve niso tako »kričeče« in »intenzivne«, temveč so bolj »tople« in »pastelne«. Številne novosti imajo prijetno in mehko mat površino.

Ostermann januar kronospan 2

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.