Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijsko sporočilo

Davčna olajšava ali višja pokojnina zaposlenih? Oboje.

december 2019  |   Zavarovalnica Triglav

Zadovoljni zaposleni so produktivni zaposleni

S plačevanjem premij dodatnega pokojninskega zavarovanja delodajalec svojim zaposlenim izkazuje posebno pozornost in jim sporoča, da mu ni vseeno, kakšno bo njihovo življenje po upokojitvi. Premije dodatnega pokojninskega zavarovanja zagotovo tudi pomagajo privabiti in ohraniti najboljše kadre. Zadovoljni zaposleni so kapital podjetja, zato lahko z dodatnim pokojninskim varčevanjem poskrbite, da bo motivacija za delo večja.

Delodajalec in dodatno pokojninsko zavarovanje

Ena od ključnih prednosti kolektivnega dodatnega pokojninskega zavarovanja je posebna davčna olajšava, ki velja le za to obliko varčevanja. Premije, ki jih vplača delodajalec v korist zaposlenih, delodajalcu znižujejo osnovo za plačilo davka od dohodka pravnih oseb. Na vplačane premije se namreč ne obračunajo davki in prispevki. Koliko boste na ta način prihranili, si lahko izračunate na spletni strani Triglav, pokojninske družbe, d.d., kjer najdete pregleden spletni izračun.

Trgilav pokojninsko zavarovanje

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.