Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

EVA talilno lepilo REDOCOL Kantomelt z nizko vsebnostjo polnil

november 2023  |   Ostermann

Že zdaj Vam je pri znamki REDOCOL na voljo novo EVA talilno lepilo z nizko vsebnostjo polnil. To Vam omogoča podobno tanek spoj kot EVA talilna lepila brez polnil, vendar je lepilo lažje za obdelavo.

Pri EVA talilnih lepilih lahko mizarji izbirajo med izdelki s polnili, izdelki z nizko vsebnostjo polnil ali izdelki brez polnil. Lepila s polnili poleg čistega lepila vsebujejo tudi smole in minerale, kot so kreda ali apnenec. Zaradi tega so EVA talilna lepila s polnili posebej preprosta za obdelavo. Talilno lepilo brez polnil je nasprotno sestavljeno iz čistega kopolimera etilen vinil acetata. Lepilo se lahko nanese v tanjšem sloju in pri optimalni uporabi ustvari tanjši spoj. Vendar pa je obdelava zahtevnejša. Poleg tega so priporočljive višje hitrosti dovajanja. Dobro alternativo ponuja novo EVA talilno lepilo REDOCOL Kantomelt z nizko vsebnostjo polnil. Vsestranski izdelek je v primerjavi s talilnim lepilom s polnili bistveno lažji za obdelavo ter tako posebno primeren za starejše in počasnejše naprave. Ne prihaja do neželenega vlečenja nitk ali razmazovanja lepila. Talilno lepilo poleg tega odlikuje majhna poraba in tanjši spoj lepila ter dobra odpornost na toploto in mraz. Spoj dosega skoraj kakovost izdelkov brez polnil. Vse informacije o novem talilnem lepilu lahko mizarji najdejo na www.ostermann.eu.

Ostermann lepilo november
Novo EVA talilno lepilo z nizko vsebnostjo topil znamke REDOCOL še posebej pri počasnejših ali starejših strojih ponuja dobro alternativo EVA talilnemu lepilu brez polnil.

Dve barvi. Dve velikosti posode.

Novo talilno lepilo je na voljo v naravni in beli barvi. Za svetle barve in dekorje plošč strokovnjaki podjetja Ostermann priporočajo belo barvo. Temnejše barve in dekorji se lahko najbolje obdelajo z lepilom v naravni barvi. Kdor želi nov izdelek najprej preizkusiti, izbere 2,5-kilogramsko različico. Za redno uporabo je na voljo večja 25-kilogramska posoda.

REDOCOL – znamka za obrt

Z blagovno znamko REDOCOL dobijo obdelovalci kakovostne izdelke za svoje potrebe: od dodatne opreme za delavnico prek izdelkov za popravilo površin do čistil, lepil in adhezivov. Izdelki izpolnjujejo najvišje zahteve po kakovosti za profesionalno uporabo in zagotavljajo privlačno razmerje med ceno in kakovostjo. Posebej okolju prijazni so pri tem izdelki serije REDOCOL greenline.

Več nasvetov mizarjev o temi »Lepljenje«

Napotke glede izdelkov in nasvete za obdelavo za posamezna lepila lahko mizarji vedno najdejo med podrobnostmi izdelka v spletni trgovini Ostermann. Vredno si je ogledati tudi strokovne nasvete "Iz prakse - za prakso" na spletni strani www.ostermann.eu. V rubriki »Osnovno znanje o talilnih lepilih« so na voljo vse informacije o izbiri talilnega lepila, temperaturi obdelave ali različnih posodah.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.