Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

INTERZUM 2023: Podjetje Ostermann z novo lokacijo in veliko ponudbo

junij 2023  |   Ostermann

Za razliko od prejšnjih let je bil razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum letos bistveno večji in na novi lokaciji v dvorani 05.2.  Pod geslom »STORITEV. RAZNOLIKOST. HITROST« so lahko obiskovalci sejma iz cele Evrope med drugim odkrili robne trakove za nove površine znamke Arpa Fenix.

Osterman Zentrum 1
Bilo je vredno obiska: sejemski razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum.

Tudi letos so številni obrtniki, ki so iskali navdihe za projekte izdelave pohištva ali so želeli odkriti nove robne trakove in druge izdelke iz ponudbe, obiskali razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum. Za razliko od prejšnjih let se je razstavni prostor letos nahajal v zgornjem nadstropju dvorane 5. Na več kot 170 kvadratnih metrih je obiskovalce pričakala raznolikost izdelkov za oblikovanje, gradnjo, delovanje ter opremo pohištva in notranjih prostorov ter izdelki za delavnico.

Raznolikost robnih trakov

Ostermann junij 1-2Poleg robnih trakov najnovejše kolekcije Kronospan je bilo na razstavnem prostoru podjetja Ostermann mogoče odkriti številne druge novosti. Posebnost so bili robni trakovi za nove barve površin Fenix NTM podjetja Arpa Industriale. Ker so trenutno izjemno priljubljene mat enobarvne različice, je velika razstavna stena robnih trakov dajala impresiven vtis raznolikosti enobarvnih različic ponudbe Ostermann. Ob njej so bili na ogled lesni, kamniti in fantazijski dekorji, ki so odlični za kombinacijo z enobarvnimi različicami.

Nešteto rešitev

Velika sejemska ekipa Vam je z veseljem svetovala o vseh izdelkih s področij oblikovanja, gradnje, delovanja in opreme ter izdelkih za delavnico in lepilih.

Ostermann junij 1
Novo pri podjetju Ostermann: Kreativni robni trakovi v želeni zasnovi

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.