Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocijsko sporočilo

Je vaš vozni park pripravljen na zimo?

november 2019  |   Petrol

So pnevmatike vaših osebnih in tovornih vozil, traktorjev, gradbenih strojev ali demperjev pripravljene na prihajajoči mraz? Ne? Pomagajo vam lahko v Petrolu.

V podjetju vsem, ki pri opravljanju svoje dejavnosti potrebujejo kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo, ponujajo nabor vrhunskih gum priznanih blagovnih znamk, ki poklicnim voznikom omogočajo ekonomično in varno vožnjo. Naročite jih lahko kar prek spleta, za brezhibno storitev in strokovno pomoč pa poskrbi lokalni Petrolov predstavnik.

Avtoprevozniki, vulkanizerji, gradbena podjetja in ostali lahko izbirate med izjemno ponudbo pnevmatik, zasnovanih za brezskrbno premagovanje kilometrov, svoj vozni park pa lahko še okrepite z naborom Petrolovih vrhunskih motornih olj in novih akumulatorjev VARTA.  

Petrol

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2019 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.