Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

JUPOL Antimicrob – revolucionarna aktivna barva za notranje prostore

julij 2021  |   JUB

Kakovost bivanja in zdrav bivanjski prostor, v katerem je naše dobro počutje na prvem mestu, je za vsakega od nas izjemnega pomena. V notranjih prostorih poleg kakovosti zraka na naše bivalno udobje zagotovo vplivajo tudi barve, s katerimi osvežujemo zidne površine.

JUB

V skrbi za uporabnike in kot odgovor na aktualno zdravstveno krizo s Covid-19 smo v JUB-u razvili aktivno notranjo barvo JUPOL Antimicrob, ki na stenskih površinah učinkovito preprečuje hitro razmnoževanje virusov z ovojnico, bakterij in plesni. JUPOL Antimicrob v 24 urah zmanjša koncentracijo mikroorganizmov do 99,9 %, kar potrjujejo rezultati testiranj s strani mednarodno priznanega laboratorija za mikrobiološke analize J.S. Hamilton. Naša najnovejša antimikrobna notranja zidna barva, testirana po ISO standardih, je tudi letošnja dobitnica pečata Izbran produkt leta 2021.

JUB

Z zdravstveno epidemijo, ki se je po svetu razširila že v lanskem letu, se je močno spremenil naš pogled na zdravje in varnost našega življenjskega okolja. Pozornost smo najprej usmerili v najbolj ranljive skupine, kot so starejši in osebe s pridruženimi boleznimi, otroci in mladostniki, zatem pa še na zaposlene, ki delo opravljamo od doma, v poslovnih prostorih, industrijskih obratih in raznolikih storitvenih dejavnostih. V ospredje so zdravstvene institucije postavile prav dezinfekcijo prostorov, v katerih se gibljemo ali bivamo, zlasti pa to velja za javne objekte, kot so bolnišnice, šole, vrtci, zdravstveni domovi, domovi za starostnike ter športni in kulturni objekti, kjer se običajno zadržuje večje število oseb in se zahteva visoka raven higiene.

JUB

Izpostavljenost škodljivim mikroorganizmom lahko ljudem, ki so manj imunsko odporni, povzroči številne nevšečnosti. V notranjih prostorih se mikroorganizmi oprimejo stenskih površin, na katerih se radi zadržujejo in tudi zelo hitro razmnožujejo. Mednje sodijo virusi ter bakterije (npr. MRSA), prav tako se na njih lahko zaradi neprimerne vlage ali nezadostnega zračenja razvijajo plesni.

K njihovemu uničevanju s svojim delovanjem izdatno pripomore aktivna notranja zidna barva JUPOL Antimicrob, ki v 24 urah zmanjša koncentracijo mikroorganizmov do 99,9%, učinkovita tudi proti virusom z ovojnico (med katere spada koronavirus).

JUB

Notranja zidna barva JUPOL Antimicrob danes tako na trgu predstavlja revolucionarno rešitev, saj je edinstvena po svoji sestavi in načinu delovanja. Za njen razvoj, ki temelji na novi tehnologiji in aktivnih funkcionalnostih, so zaslužni JUB-ovi strokovnjaki, ki so sestavili inovativno formulo z učinkovitim in dolgotrajnim protimikrobnim učinkom, ki pozitivno vpliva na počutje uporabnikov, jih ščiti pred negativnimi vplivi in hkrati manj obremenjuje okolje. Pri določanju parametrov barve je sodeloval ZAG, testiranja protimikrobnih učinkovitosti pa so potekala v sodelovanju z akreditiranim in mednarodno priznanim inštitutom J.S.Hamilton. Končni izdelek so potrdili še profesionalni izvajalci - slikopleskarji, ki so ovrednotili njegovo uporabnost in primernost za aplikacijo na praktično vsaki stenski površini.

JUB

JUPOL Antimicrob je visoko pokrivna in visoko paroprepustna antimikrobna notranja barva, ki je primerna za vse prostore v stanovanjskih objektih in večstanovanjskih stavbah, pa tudi za poslovne, industrijske in številne javne objekte, kjer se želijo uporabniki aktivno zaščititi pred okužbami z virusi, bakterijami in plesnimi, saj uničuje in preprečuje nadaljnji razvoj mikroorganizmov.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.