Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Kakovost blagovne znamke REDOCOL

november 2022  |   Ostermann

V obrti šteje kakovost. Zato je dobro, če se lahko zanesete na blagovno znamko. Z znamko REDOCOL podjetje Ostermann obrti ponuja prav to: blagovno znamko za kakovostne izdelke, ki so posebej prilagojeni za potrebe mizarske delavnice.

»Sodijo v vsako delavnico!« – takšen je zaključek strokovnjakov Ostermann za številne izdelke znamke REDOCOL. Nenazadnje mizarji in tesarji priljubljene izdelke lastne izdelave podjetja Ostermann vsak dan uporabljajo tudi sami. K ponudbi spadajo lepila, čistila in orodje za obdelavo robnih trakov. Vse izdelke lahko mizarji/tesarji najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#REDOCOL« na spletni strani Ostermann www.ostermann.eu.

Ostermann november 2Kakovostna lepila

Pod blagovno znamko REDOCOL so na voljo različna bela lepila, posebna lepila in lepila za furnir ter EVA in PUR talilna lepila. Slednjega strokovnjaki podjetja Ostermann svojim strankam še posebej priporočajo. Nenazadnje lahko z njim ustvarite še posebej tanek spoj, ki je poleg tega tudi odpornejši na vodo in toploto. Odlična rešitev – še posebej za kuhinjo, kjer so na izpostavljenih mestih ter v bližini pečice ali nad pomivalnim strojem vedno znova prisotne visoke temperature ali veliko vlage. Pri lepilih znamke REDOCOL greenline je bil poudarek namenjen tudi okolju prijazni sestavi in uporabi. Tukaj strokovnjaki priporočajo belo lepilo REDOCOL greenline Kantol. Lepilo brez topil je bilo posebej razvito za ročno lepljenje ABS in PVC robnih trakov, odlikuje pa ga visok začetni oprijem in zelo kratek čas vezave.

Učinkovita čistila

REDOCOL ponuja ustrezno rešitev tudi za končno čiščenje obdelovanca na gradbišču: Tukaj se najbolj priporoča uporaba biološko razgradljivega čistila REDOCOL greenline Finish 61. Primerno je za skoraj vse površine, kot so steklo, umetna masa, lak, linolej in kovine. Poleg tega je tudi za čiščenje stroja za lepljenje robnih trakov po uporabi PUR lepila na voljo ustrezen izdelek, in sicer čistilo REDOCOL PUR.

Orodje za obdelavo robnih trakov

Ponudbo REDOCOL zaokrožuje izbrano orodje za obdelavo robnih trakov. Tako lahko s ploščatim strgalom, sponkami za robne trakove, strgalom s polmeri, krtačo iz sisala in snemalnikom folije obdelavo robnih trakov v delavnici bistveno izboljšate. Medtem ko sponka za robne trakove začeti zvitek robnega traku urejeno drži skupaj, lahko začete robne trakove naknadno obdelate s strgalom ali krtačo iz sisala. Če so robni trakovi prevlečeni z zaščitno folijo, Vam bo pri odstranjevanju v pomoč snemalnik folije znamke REDOCOL.Ostermann november

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.