Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Kreativni robni trakovi v želeni zasnovi

julij 2023  |   Ostermann

Pri podjetju Ostermann lahko mizarji zdaj dobijo tudi ABS pohištvene robne trakove s kreativnim dekorjem po lastni izbiri. Te Vam dostavimo v najkrajšem času in v majhnih velikostih serij.

Ponudba robnih trakov Ostermann je zdaj še večja! In vse to zahvaljujoč novi storitvi: robni trakovi z želenim dekorjem. Kaj pa se dejansko skriva za tem? Podjetje Ostermann je pred kratkim uvedlo možnost naročila ABS robnih trakov z želenim dekorjem po Vaši izbiri. ABS robni trakovi so v debelinah 0,4 mm, 1 mm in 2 mm dobavljeni v najkrajšem času in, kot ste že navajeni, v majhnih velikostih serij. Če želite izvedeti, kaj vse je mogoče ter kako hitro in preprosto naročiti želeni robni trak, zadostuje že kratek klic podjetju Ostermann. Več informacij o tem lahko najdete pod iskalnim izrazom »#Highlights07« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu. Predstavljena storitev ponuja mizarjem številne nove možnosti.

Ostermann julij

Robni trakovi z želenim dekorjem ne odpirajo le novih možnosti za izdelavo pohištva pri opremljanju trgovin.

Robni trakovi v lastni zasnovi

Ne glede na velikost ponudbe podjetja Ostermann ... za posamične, zelo vpadljive dekorje do zdaj ni bilo ustreznega ABS robnega traku. Prej je bil v takšnem primeru uporabljen enobarvni ali aluminijasti robni trak. Danes so zahvaljujoč individualnim želenim dekorjem na voljo nove možnosti. Stranka lahko sama oblikuje dekor robnega traku in prejme želeno zasnovo v želeni dimenziji.

Ideja: Robni trakovi večplastnega videza

Zgoraj beton, spodaj oreh ... in med njima fantazijski dekor? Nova storitev omogoča tudi takšne oblikovalske zamisli. Predstavljajte si ta robni trak na pohištvu: zgoraj plošča v videzu betona. Pod njo ličnica v orehu. Vmes pa kombinirani dekor, ki združuje oba dekorja. Tako izpod rok mizarjev nastane edinstveno pohištvo.

Robni trakovi za opremo trgovin

Realistične fotografije, logotipe ali določene barve podjetja je mogoče reproducirati tudi na želenih dekorativnih robnih trakovih. Obrtnikova domišljija pri tem nima meja.

Vse na enem mestu

Za ročno ali strojno obdelavo ABS robnih trakov lahko mizarji pri podjetju Ostermann dobijo široko paleto potrebščin za delavnico. Od orodij za ročno obdelavo robnih trakov do lepil in čistil ter pripomočkov za popravljanje površin.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.