Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Mat strukturirani lesni dekorji podjetja Ostermann

september 2022  |   Ostermann

Leseno pohištvo v domu pričara občutek gozda in je osnova za polnaravno opremo doma. Mat površine pa mu podarijo sodoben pridih. Podjetje Ostermann je združilo oboje in štiri ABS robne trakove zdaj ponuja s strukturno močnimi lesnimi dekorji in kljub temu mat zaključkom. Ti se odlično ujemajo z dekorji PerfectSense Feelwood znamke Egger.

Les – mat površine – trajnost: Ta medsebojno usklajena trojica verjetno najlepše opisuje to, kar si trenutno želimo za naše notranje prostore. Plošče PerfectSense Feelwood znamke Egger združujejo prednosti mat lakiranih površin s trendom lesene naravnosti. Strokovnjak za robne trakove Ostermann obdelovalcem ponuja štiri odlično ujemajoče se ABS robne trakove. Vsem je skupen mat naoljen videz in valovit otip. Pri tem imajo prednosti obdelave in obstojnosti ABS robnih trakov. Novi robni trakovi v standardnih dimenzijah 23, 33, 43 in 100 × 1 mm so na voljo od dolžine enega metra. Vse informacije lahko najdete tudi na www.ostermann.eu pod iskalnim izrazom »#Highlights09«.

Spremenljiv hrast

Lesni dekorji z močno strukturo so priljubljeni, saj uresničujejo željo po več bližine do narave. Če lahko strukturo poleg tega še resnično otipate, je iluzija popolna. Še posebej spremenljiv hrast, nekoč imenovan staromodna »rustikalna« različica, je znova osvojil bivalne prostore. Od skandinavskih svetlih dekorjev in močno strukturiranih vintage zasnov do žlahtnih, temnih potekov barv – za vsakega nekaj. V nadaljevanju strokovnjaki Ostermann predstavljajo svoje nove ABS robne trakove z dekorji hrasta. Ti se natančno ujemajo z istoimenskimi ploščami PerfectSense Feelwood znamke Egger.

Ostermann september

Svetlo do igrivo: Cuneo hrast beljen in Riffian hrast dimljen

ABS robni trak Cuneo hrast beljen je najbolj svetel od vseh štirih novih robnih trakov. Odlično se ujema z deskanimi dekorji plošč serije Feelwood znamke Egger in se lahko kombinira z mat površinami ter sodobnimi zelenimi, modrimi ali sivimi odtenki. Več topline ponuja ABS robni trak Riffian hrast dimljen. Z vetrnimi razpokami in spreminjajočim se rjavim odtenkom, ki se nagiba k zelenkastemu, je dekor primeren za rahlo igrivo vintage pohištvo. Barvno se prilegajo na primer nežni odtenki roza ali bež barve.

Izrazito do plemenito: Halifax hrast rjav in Garonne hrast temno rjav

Halifax hrast rjav odlikuje izrazita naravna struktura in močni kontrasti med svetlejšimi in temnejšimi mesti. Živahen dekor do izraza pride v sodobnih konceptih trgovin, kot so trendne restavracije. Poleg tega se najbolje obnese kot ciljna paša za oči na posameznem pohištvu in z enobarvnimi, mat površinami. Slednje – kombinacija s preprostimi enobarvnimi odtenki in mat površinami – velja tudi za ABS robni trak Garonne hrast temno rjava. Zaradi njegove temnejše osnovne barve je vzorec žil nekoliko manj opazen: Robni trak deluje žlahtno in je primeren tudi za uporabo na velikih površinah.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.