Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Mediteranska lepota - ABS robni trakovi

maj 2022  |   Ostermann

ABS robni trakovi v dekorju pinije iz podjetja Ostermann

Trenutno je priljubljen svetel les, saj deluje prijetno in je primeren za številne kombinacije. To vsekakor velja za mediteransko pinijo, ki je hkrati elegantna in rustikalna. Podjetje Ostermann ABS robne trakove dobavlja v dekorju pinije v številnih različicah – poleg klasične izvedbe je na voljo še široka paleta drugih barv in struktur.

V preteklosti se je les pinije tradicionalno uporabljal za jambore velikih ladij. Bivalnim prostorom s svojim toplim odtenkom lesa in izrazito kontrastnim vzorcem žil daje pridih Mediterana. Obdelava mehkega lesa s številnimi vključki smole še daleč ni preprosta. To težavo lahko zaobidete s kakovostnimi dekorativnimi površinami, s katerimi dosežete tudi realističen videz in otip. Mizarji/tesarji lahko ustrezne ABS robne trakove najdejo pri podjetju Ostermann. Paleta sega od naravnih svetlih dekorjev pinije prek skoraj belih odtenkov do sivih, rjavih in tudi črnih pojavnih oblik. Celoten izbor je na voljo pod iskalnim izrazom »#Highlights06« na spletni strani Ostermann na www.ostermann.eu.

Mediteranska toplina: Pinija Fano naravna

Pinija, poznana tudi kot italijanski kamniti bor, sredozemski bor ali po svoji zunanji podobi krovni bor, je podvrsta bora in njen najbolj svetel predstavnik. Njen rumen odtenek lesu podarja topel in eleganten videz. Vzorec žil se jasno razlikuje od svetlega osnovnega odtenka. Tako nastane igra raznolikih kontrastnih barv, ki elegantnemu lesu podarja rustikalno noto. Popolna imitacija tega naravnega videza pinije je robni trak Ostermann Pinija Fano naravna struktura lesa. In ne samo to: »Lesena struktura« ABS robnega traku deluje tudi zavajajoče resnično.

Namig: Kot kontrast belim pohištvenim elementom prideta dobro do izraza plošča in robni trak v videzu pinije.

Skandinavski hlad: White Loft Pine in Jacobsen Pine modra

Eleganten vzorec žil pinije je izjemno spremenljiv in še zdaleč ni primeren samo za ljubitelje mediteranskega interjerja. Komur so ljubše skandinavske jasne linije, bo v ABS robnem traku White Loft Pine lesena struktura našel še svetlejši, v osnovi bel dekor, ki je še posebej primeren za kombinacije s pastelnimi ali pomorskimi modrimi odtenki. Če želite nežno modro uporabiti tudi na robnem traku, je primeren ABS robni trak Jacobsen Pine modra lesena struktura. Tukaj boste našli sive in hladne modre žile, ki se harmonično dopolnjujejo. Idealno za skandinavski dizajn!

ROBNI TRAKOVI

Temno udobje: Jacobsen Pine črna in Silver Pine lesena struktura

Postaja temnejše – vendar v nobenem primeru manj udobno. V pravilni kombinaciji temen les poskrbi za stilsko ureditev, brez da bi deloval temačno. Črni robni trak Jacobsen Pine črna lesena struktura umirijo sive in rjave linije. Tako se eleganca temnih kosov pohištva poveže z udobjem naravnih lesnih dekorjev. Nekoliko svetlejšo različico s fino strukturirano podlago ponuja ABS robni trak Silver Pine lesena struktura.

Iz Evrope v Ameriko: Ponderosa Pine

Poleg mediteranske pinije podjetje Ostermann ponuja tudi različice dekorjev »iz čezmorskih držav«. ABS robni trak Ponderosa Pine lesena struktura dolguje svoje ime piniji Ponderosa, ameriški sorodnici sredozemskega bora. Robni trak kaže sivo-rjavo barvo s tipičnimi močnimi vzorci žil. Njen rustikalen videz se odlično ujema z rjavimi površinami Ponderosa z letnicami in luknjami. Barvno ga lahko odlično kombinirate s toplimi ali temnimi barvami, kot tudi močno bordo rdečo ali globoko zeleno. 

Vrhunsko svetovanje

Kontakt:
Jure Šterman
Specialist za prodajno podporo
E-mail:  prodaja.si@ostermann.eu
Telefon: +386 1 600 94 19

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.