Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Merkur nemoteno odprt za poslovne kupce

november 2020  |   Merkur

Za poslovne partnerje in podjetja so trgovine Merkur odprte in nemoteno poslujejo.

Z vladnim Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Ur.l.RS, št. 163/2020), je začasno prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom, dovoljena pa je oskrba poslovnih partnerjev. Za podjetja (poslovne kupce, ki imajo z Merkurjem pogodbo) so v vseh trgovskih centrih Merkurja na voljo ločeni vhodi in ločene blagajne. Prav tako je omogočen nakup v trgovskih centrih pravnim osebam, ki kupujejo na davčno številko (samostojni podjetniki, mali davčni zavezanci,…).

Mercur

Iz Merkurja sporočajo podjetjem, da so tukaj zanje tudi s podaljšanim delovnim časom komerciale in da želijo tudi tako pomagati vsem podjetjem do čimbolj nemotenega poslovanja.

Prevzem blaga lahko poslovni kupci Merkurja opravijo varno v vseh trgovskih centrih ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov.

Vsebino omogoča Merkur trgovina d.o.o.

Več na: www.merkur.si

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.