Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Modni pohištveni robni trakovi v jesenskih barvah

oktober 2023  |   Ostermann

Kostanj, pisano listje, ogenj v kaminu in buče pred vhodnimi vrati ...  To so prizori, ki jih radi povezujemo s temo »jeseni«. Strokovnjaki podjetja Ostermann svetujejo, kako lahko prijetno vzdušje z ABS robnimi trakovi najbolje ustvarite tudi pri oblikovanju notranjih prostorov.

Jesen je pisana. In to na svoj poseben način: s toplimi rjavimi, rdečimi in oker odtenki. Nežna svetloba vedno krajših dni poskrbi, da barve zasijejo na prav poseben način. Nastane edinstveno prijetno vzdušje, odlično za naše notranje prostore. Da bi mizarjem pri uresničitvi olajšali izbiro materialov, so strokovnjaki podjetja Ostermann izbrali sedem različnih robnih trakov, ki odlično ponazarjajo jesensko vzdušje in se lahko odlično kombinirajo med seboj: topli zemeljski odtenki, temen les in reprodukcije materiala v videzu tekstila in rje. Prednost pri podjetju Ostermann: Posamezni robni trakovi so že na zalogi v najmanjši količini od 1 metra, v številnih standardnih širinah, na željo s funkcijskim slojem z ničelnim spojem. Izbiro trendnih robnih trakov v jesenskih barvah lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnimizrazom »#Highlights10« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu

Ostermann jesenske barve
Tople enobarvne različice, elegantni dekorji – z ustreznimi robnimi trakovi Ostermann lahko notranje prostore oblikujete v jesenskem vzdušju

Tople enobarvne različice prebudijo željo po barvah

Nežno lesketajoč se svetel odtenek ABS robnega traku Toffee super mat ponazarja svetlobo rumeno-rjavega listja. Skupaj s svetlo rjavim ABS robnim trakom Deep Sahara super mat ali nekoliko temnejšim rdeče-rjavim ABS robnim trakom Rosso Namib nastane eleganten in prijeten svet barc. Kdor želi temnejši odtenek, lahko izbere ABS robni trak Sepia rjava z elegantno strukturo velurja. Vsi navedeni robni trakovi se lahko odlično kombinirajo med seboj ali po izbiri tudi z dekorativnimi robnimi trakovi.

Ti dekorativni robni trakovi se odlično ujemajo

Komur so ljubši lesni dekorji, lahko izbere ABS robni trak Macassar Sulawesi rjava. Barvitost sijočega jesenskega gozda dopolnjuje živahen dekor ebenovine z značilnimi vzdolžno potekajočimi vzorci. Alternativno sta z ABS robnima trakovoma Curio – rustikalen dekor tekstila – ali Bronze Doré – dekor rje – na voljo dve sodobni reprodukciji materiala, ki se prav tako dobro ujemata s prej navedenimi enobarvnimi različicami.

Pomembno: Plošč in robnih trakov ne skladiščite na preveč hladnem mestu

Ko dnevi postajajo krajši in noči hladnejše, morate obvezno pomisliti na čas za primerno aklimatizacijo plošč in robnih trakov, ki jih želite obdelati. Če prihajajo neposredno s tovornjaka ali iz neogrevanega prostora, morajo biti materiali pred obdelavo vsaj 24 ur skladiščeni pri sobni temperaturi. V nasprotnem primeru se poslabša lepljivost lepila in talilno lepilo ne more ustvariti zadostne povezave.

Namig podjetja Ostermann: ob nevarnosti zmrzali pomislite tudi na belo lepilo

Zaradi visokega deleža vode belega lepila pri temperaturah pod lediščem ni mogoče več pošiljati. Zato je zdaj čas, da poskrbite za zadostno zalogo glede na Vaše potrebe. Strokovnjaki podjetja Ostermann priporočajo lepilo REDOCOL Kombicoll Super-N D2 ali REDOCOL Kombicoll Super-N D3. Obdelana kot enokomponentno lepilo druga različica izpolnjuje zahteve obremenitvene skupine D3. Mešana s 5-odstotnim trdilcem R 397 izpolnjuje zahteve obremenitvene skupine D4 po DIN EN 204.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.