Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Nove funkcije spletne trgovine Ostermann

februar 2023  |   Ostermann

Tudi v obrti postaja digitalizacija delovnih postopkov in s tem povezana neprekinjenost digitalnih procesov vse pomembnejša. Z dvema novima funkcijama v spletni trgovini so stranke podjetja Ostermann temu cilju še bliže.

V spletni trgovini Ostermann sta že na voljo dve pomembni novi funkciji, ki optimizirata digitalni postopek naročanja. Tako lahko stranke pri svojem naročilu izberejo osebni želeni datum dostave. Poleg tega je na voljo tudi možnost, da individualne ponudbe hitro in preprosto pridobite kar prek spleta. Kako pa lahko nove storitve koristno uporabite pri vsakodnevnem delu v delavnici?

Želeni datum dostave

Hitra in zanesljiva dostava je ena od najpomembnejših storitev podjetja Ostermann. Pri tem so naročila za blago na zalogi, ki jih prejmemo do 16. ure, odposlana še isti dan. Za večino strank je to izjemno priročno, saj je tako zagotovljeno, da manjkajoči material ne predstavlja vzroka za neželeno zamudo pri projektu. Toda praviloma se uporablja dolgoročno načrtovanje. Če v tem primeru blaga ne želite prejeti že naslednji dan, kot je to običajno, lahko v nakupovalni košarici že zdaj izberete želeni datum dostave. Na ta način lahko pripravo dela zaključite predčasno in odpremo blaga individualno uskladite s proizvodnim procesom. Blago je tako odposlano točno takrat, ko ga dejansko potrebujete.

Ostermann februar 2023 1

Novo: Želeni termin dostave v spletni trgovini Ostermann.

Pridobitev ponudbe na spletu

Stranke, ki so ponudbe podjetja Ostermann individualno prejele po telefonu ali e-pošti, si jih lahko od zdaj ogledajo tudi v menuju »Ponudbe« v spletni trgovini. Tukaj lahko te ponudbe na spletu naročijo z le dvema klikoma, in to kadar koli, vse dni v tednu. To strankam ponuja neodvisnost od delovnega časa podjetja. Ta optimiziran postopek naročanja zaokrožuje želeni datum dostave. Kajti tudi za individualno načrtovane ponudbe lahko blago naročite z želenim datumom dostave.

Vedno vredno ogleda: Nasveti mizarjev

Kako lahko robne trakove na gradbišču obdelate tudi brez stroja za lepljenje robnih trakov? Katero talilno lepilo izbrati za kateri stroj ali uporabo? In kaj je potrebno upoštevati pri uporabi belega lepila? – Odgovore na ta in druga pogosta vprašanja lahko obrtniki najdejo med številnimi nasveti mizarjev na www.ostermann.eu. Smo vzbudili Vaše zanimanje? Potem se na začetni strani z miško pomaknite navzdol in kliknite »Nasveti mizarjev« ...

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.