Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Novo in brez potrebe po usposabljanju

september 2023  |   Ostermann

Z novim PUR talilnim lepilom REDOCOL Kantomelt PUR LM je pri podjetju Ostermann že zdaj na voljo PUR talilno lepilo z majhnim deležem monomernega izocianata.

Ostermann september 2Talilna lepila na osnovi poliuretana (PUR) pri obdelavi robnih trakov poskrbijo za posebej dobro, trajno ter na vodo in toploto obstojno povezavo. Ker na področju PUR talilnih lepil zahteve glede varstva pri delu in varstva okolja naraščajo, ima podjetje Ostermann že v ponudbi PUR talilno lepilo z zmanjšanim deležem monomernega izocianata. Novo talilno lepilo REDOCOL Kantomelt PUR LM je prvi izdelek PUR znamke REDOCOL brez oznake. Na voljo je kot 2 kg blok in v dveh barvah (naravna in bela). Več informacij o tej temi najdete pod iskalnim izrazom »#REDOCOLLM« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Nova skupina izdelkov: REDOCOL PUR LM

LM je kratica, ki pomeni »z nizko vsebnostjo monomerov«. To pomeni, da imajo novi izdelki REDOCOL s to oznako zelo nizki delež monomernih izocianatov. Pri izdelkih z vsebnostjo izocianata manj kot 0,1 % za uporabnike usposabljanje za izdelke PUR ni potrebno. Tako kot vsa PUR talilna lepila tudi novi izdelek odlikujejo visoka začetna trdnost ter odlična odpornost na vodo in toploto. Prvi izdelek nove linije je 2 kg blok. Druge različice izvedbe lepila sledijo.

Usposabljanja za izdelek PUR – nobena težava

Kot storitev za obrt je podjetje Ostermann že pred nekaj časa pripravilo informativno stran na temo usposabljanja za izdelke PUR, svoje stranke pa na prihajajočo obveznost usposabljanja obvešča v svojih novicah. Na spletni strani podjetja Ostermann https://www.ostermann.eu/sl_SI/page/usposabljanje-za-izdelke-pur so te informacije prikazane uporabniku prijazno.

Namig podjetja Ostermann:

Mizarji, ki imajo tudi pri čiščenju strojev za lepljenje robnih trakov visoke zahteve glede varstva pri delu in varstva okolja, morajo poznati čistilo REDOCOL greenline Teclinex One For All na osnovi biološkega alkohola. Uporablja se lahko na vseh pršilnih agregatih v območju oblikovanja, lepljenja in pritiskanja, naknadne obdelave in zaključnem območju. To zniža stroške skladiščenja in poenostavi delo.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2023 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.