Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Odkrijte več dinamike. Več opreme. Več Golfa.

januar 2021  |   Volkswagen

Nova generacija praktičnega multitalenta vas bo prepričala z maksimalno prostornostjo in minimalno porabo.

Golf Variant

Kultni avto in velika prodajna uspešnica, ki šteje že osem generacij, tokrat na trg prihaja v še eni karoserijski različici. Popolnoma novi Golf Variant odlikuje prenovljena oblikovna dinamika, po izgledu pa je veliko bolj športen od vseh svojih predhodnikov; kljub markantnemu sprednjemu in mišičastemu ramenskemu delu Golf Variant ostaja večfunkcijsko vozilo z veliko prostora. Tega je sedaj še veliko več zlasti v prtljažniku in zadnjem delu potniške kabine.

Notranjost nove dobe

Osupljiv izgled, ki ga na zunaj bistveno določajo kristalno čiste linije in novi metrični LED-žarometi IQ.LIGHT, se nadaljuje tudi v notranjosti vozila; v njem se je spremenilo skoraj vse. Funkcijo klasičnih tipk so prevzele digitalne površine in drsniki na dotik, da je novi Golf Variant z vso hitrostjo zapeljal v digitalni svet pa dokazuje tudi opcijski projicirni sistem zaslona na vetrobransko steklo, ki na le-tega projicira vse za voznika pomembne informacije.

Golf Variant

Bogatejša oprema

Da se je za Golfa začela nova, veliko naprednejša doba, dokazuje tudi razširjen nabor opreme; pri vseh izvedbah (»Golf«, »Life«, »Style« in »R-Line«) so del serijske opreme asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje ACC s sistemom za nadzor okolice Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in zaznavanjem pešcev, nova asistenca za zavijanje v levo ter sistem opozarjanja na lokalne nevarnosti.

Golf Variant

Napredne funkcije

Potem ko novi Golf Variant poskrbi za varnost, pa vas (serijsko) tudi razvaja in poveže – s popolnoma digitalnimi instrumenti (Digital Cockpit Pro), navigacijskim sistemom Discover Media 10-palčnim zaslonom na dotik, spletnimi storitvami in funkcijami We Connect ter We Connect Plus, novim večfunkcijskim volanom, sistemom za zagon brez ključa (Keyless start), udobnimi sedeži ter Bluetooth telefonskim vmesnikom.

Golf Variant

Več Golfa kot kadarkoli prej je odslej na voljo z varčnimi motorji, ki izboljšujejo vozne zmogljivosti in zmanjšujejo porabo; Golf Variant je za začetek na voljo z blagim hibridnim pogonom (81 kW/110 KM) ter dvema turbodizelskima motorjema s tehnologijo dvojnega vbrizgavanja (85 kW/115 KM, 110 kW/150 KM), kmalu pa bo med drugim na voljo tudi dizelski motor z močjo 147 kW (200 KM).

Vsi motorji so varčni in zmogljivi ter ustrezajo naj­novejšemu izpušnemu standardu Euro 6d-ISC-FCM, teoretični doseg Golfa Variant pa glede na izvedbo pogona znaša do 1.220 km.

Več Golfa kot kdajkoli prej.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.