Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Orehovi dekorji za kakovostno eleganco

november 2023  |   Ostermann

Velika izbira. Številne storitve. Kuhinja, bivalni prostori, pisarna, opremljanje objektov in trgovin ... skoraj povsod lahko danes znova vidimo oreh. Kdor želi pohištvo ali opremo izdelati v modnem dizajnu plemenitega lesa in pri izbiri materiala za robne trakove ceni veliko izbiro, raznolikosti ponudbe robnih trakov podjetja Ostermann ne more obiti.

ostermann novemember 1
Kombinacija odtenkov: Prav v kombinaciji z nevtralnimi, zemeljskimi barvami in žametno mehkimi površinami orehovi dekorji resnično pridejo do izraza.

Nežno potekajoči vzorci orehovega lesa so bili že v 50. in 60. letih prejšnjega stoletja pomemben sestavni del vrhunske notranje opreme. Danes material dobiva nov ugled. Kar sploh ne preseneča, saj material ne izžareva samo topline in udobja, ampak tudi pridih razkošja. V prid slednjemu je omejena razpoložljivost evropskega orehovega lesa. Cenovno ugodnejše alternative za izdelavo pohištva, ki hkrati varujejo vire, se skrivajo v uporabi lesenih dekorativnih plošč ali furnirnih plošč. Pri podjetju Ostermann lahko za te najdete ustrezne pohištvene robne trakove iz različnih materialov, kot sta ABS ali kakovosten pravi les. Celotno raznolikost možnosti dizajnov za robne trakove si lahko obrtniki ogledajo pod iskalnim izrazom »#Highlights11« na spletni strani Ostermann na www.ostermann.eu.

ABS: pravi izziv izbire

Posebej velika je izbira na področju ABS robnih trakov: enkrat malo svetleje, drugič malo temneje, spet z manj in več vzorci ... samo v dimenziji 23 × 2 mm je mizarjem pri podjetju Ostermann na voljo več kot 40 različnih robnih trakov. Poleg robnih trakov debeline 2 mm so na voljo še druge različice debeline 1 mm in 0,4 mm. Vsi robni trakovi so dobavljeni v standardnih širinah 23, 33, 43 in 100 mm ter po želji v individualnih širinah in s premazom s talilnim lepilom ali funkcionalno plastjo ničelnega spoja.

Ostermann november 2Ostermann november 3
Orehovi dekorji predstavljajo kakovostno eleganco. Ustrezni robni trakovi so na voljo pri podjetju Ostermann.

Pravi les: pomislili smo na vse

Mizarji, ki želijo pohištveni plošči z orehovim furnirjem tudi na robnem traku podariti kakovosten zaključek, bodo pri podjetju Ostermann našli furnirne robne trakove iz ameriškega ali francoskega oreha v različnih širinah in debelinah. Zelo kakovosten videz lahko dosežete, če za čelno stran plošče uporabite robni trak za čelni les iz orehovega furnirja. Trpežna rešitev je robni trak iz masivnega lesa debeline 5 mm iz ameriškega oreha. Pošiljamo ga kot blago v palicah dolžine 3000 mm. Ponudbo zaokrožuje eleganten prečni furnirni robni trak.

Melamin

Poleg tega lahko pri podjetju Ostermann najdete melaminske robne trakove v različnih barvah in z različnimi vzorci. Dekorji so na voljo v številnih širinah (23, 33 in 43 mm) v debelini 0,3 mm ter z različnimi površinami.

Namig podjetja Ostermann: ustrezne prijemalne vdolbine

Kdor išče ustrezno rešitev za ročaje v videzu plemenitega oreha, si mora ogledati prijemalni letvi iz masivnega lesa Limbo 1 in Limbo 2. Alternativno sta na voljo aluminijasti prijemalni vdolbini Polka Deco in Pogo Deco s pravim furnirjem.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.