Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Podjetje Ostermann na sejmu Interzum 2023 z novo lokacijo in veliko ponudbo

marec 2023  |   Ostermann

Za razliko od prejšnjih let je razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum letos bistveno večji in na novi lokaciji v dvorani 05.2, prostor št. F030 oz. G031. Pod geslom »STORITEV. RAZNOLIKOST. HITROST« lahko obiskovalci sejma iz cele Evrope med drugim odkrijejo robne trakove za nove površine znamke Arpa Fenix.

Obrtniki, ki iščejo navdihe za projekte izdelave pohištva ali želijo odkriti nove robne trakove in druge izdelke iz ponudbe, naj na sejmu Interzum obvezno obiščejo razstavni prostor podjetja Ostermann. Za razliko od prejšnjih let se razstavni prostor letos nahaja v zgornjem nadstropju dvorane 5. Na več kot 170 kvadratnih metrih obiskovalce pričaka raznolikost izdelkov za oblikovanje, gradnjo, delovanje ter opremo pohištva in notranjih prostorov ter izdelki za delavnico.

Raznolikost robnih trakov

Poleg robnih trakov najnovejše kolekcije Kronospan lahko na razstavnem prostoru podjetja Ostermann odkrijete številne druge novosti. Posebnost so robni trakovi za nove barve površin Fenix NTM podjetja Arpa Industriale. Ker so trenutno izjemno priljubljene mat enobarvne različice, velika razstavna stena robnih trakov daje impresiven vtis raznolikosti enobarvnih različic ponudbe Ostermann. Ob njej so na ogled lesni, kamniti in fantazijski dekorji, ki so odlični za kombinacije z enobarvnimi različicami.

Nešteto rešitev

Velika sejemska ekipa Vam bo z veseljem svetovala o vseh izdelkih s področij oblikovanja, gradnje, delovanja in opreme ter o izdelkih za delavnico in lepilih.

Ostermann marec sejem

Vedno vredno obiska: sejemski razstavni prostor podjetja Ostermann na sejmu Interzum.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.