Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Prijemalne letve in prijemalne vdolbine - še več raznolikosti

april 2023  |   Ostermann

Pri podjetju Ostermann je na voljo skoraj 40 različnih modelov prijemalnih letev. Med njimi sta tudi prijemalni vdolbini »Polka« in »Pogo«. Tukaj je bila že tako široka paleta barv pravkar znova razširjena.

Pri podjetju Ostermann so mizarjem prijemalne letve na voljo v številnih oblikah in barvah. Kot blago v palicah ali konfekcionirane po meri. Elegantno možnost oblikovanja pri tem ponujajo prijemalne vdolbine. Te namreč zasnovo ličnic z zadržanim, a kljub temu jasnim potekom linij spretno postavljajo v ospredje. Za vodoravno uporabo je primerna izbira modela »Polka«. Na voljo je kot L-profil (Polka 1) oz. C-profil (Polka 2). Za navpično montažo strokovnjaki podjetja Ostermann priporočajo model »Pogo«. Z mostičkom na hrbtni strani je tudi navpična montaža povsem preprosta. Za še več svobode pri oblikovanju sta obe prijemalni vdolbini in izbrani prijemalni profili že na voljo v novih barvah. Katera prijemalna letev je dobavljena v kateri barvi in katere dodatne storitve so še na voljo za izdelek, lahko izveste tudi pod iskalnim izrazom »#Prijemalne letve« na spletni strani podjetja Ostermann na www.ostermann.eu.

Več barv. Več možnosti.

Dodatno k srebrni, črni in beli barvi ter videzu nerjavečega jekla so na voljo tudi modeli prijemal v trendovskih barvah, kot so baker, zlato ali titan. Bakrena in zlata barva ne potrebujeta dodatne razlage. Trendovske barve se uporabljajo predvsem na področju pomivalnih korit in armatur, vendar vse pogosteje tudi za površine pohištva. Katero barvo pa si je mogoče predstavljati kot »titan«? Povsem preprosto – pri tej barvi gre za navidezno mat antracitno sivo prašno barvanje. Rezultat je videz, ki se ujema s trenutno priljubljenimi ličnicami v videzu oreha.

Prašno barvanje, eloksiranje, furnir ali pravi les?

Čudovit primer za raznolikost barv in površin je Ostermannova prijemalna vdolbina »Polka«. Na voljo je v različnih eloksiranjih in prašno barvana v barvah titan in bela. Pravi magnet za oči sta modela »Polka Deco« (že na voljo) in »Pogo Deco« (na voljo od februarja). Po izbiri sta na voljo z dekorativno folijo »beton« ali s pravim furnirjem evropskega hrasta in ameriškega oreha. Podjetje Ostermann ima rešitev tudi za vse ljubitelje masivnega lesa. Na voljo so namreč prijemalne vdolbine in letve iz hrastovega lesa oz. oreha.

Ostermann april 2
Pri podjetju Ostermann je zdaj na voljo še večja izbira prijemalnih letev in prijemalnih vdolbin.
Na sliki lahko sta aluminijasti prijemalni vdolbini Polka 1 in Polka 2 v zlati barvi.

Konfekcionirano po meri

Podjetje Ostermann vse aluminijaste prijemalne letve in prijemalne vdolbine iz zaloge (blago v palicah) konfekcionira individualno in po meri stranke. Profili iz aluminija so razrezani na želeno dolžino, obdelani in dobavljeni pripravljeni za montažo. Ko je izbira zaključena, je za naročilo individualno konfekcioniranih profilov dovolj že kratek klic z najbolje izobraženim prodajnim osebjem.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.