Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Promocijska in poslovna darila za vsak proračun

november 2020  |   Saje

Večina podjetij uporablja promocijske izdelke kot stroškovno izjemno učinkovito sredstvo za doseganje čim več potencialnih strank. Nič nenavadnega, saj gre za eno najugodnejših tržnih metoda za spodbujanje kupcev. Res pa je tudi, da vsak dober gospodar v kriznih časih prerazporedi sredstva tako, da ohrani svojo dejavnost in zaposlene. Kljub temu, pa se vam letos ni potrebno odpovedati promocijskim in poslovnim darilo.

promocijska darila

Najbrž marsikdo težko razume, da imajo današnjem digitalnem svetu promocijski izdelki še vedno veljavno mesto v tržni strategiji podjetja. Navsezadnje spletno oglaševanje ponuja priložnost za takojšen vtis na potencialne stranke. A kljub tehnološkemu napredku promocijski izdelki in poslovna darila ostajajo dragoceno orodje za ozaveščanje o blagovni znamki, ustvarjanje poslovnih priložnosti ter vzpodbujanje k nakupom.

Statistika ne laže - več kot 50% odraslih redno uporablja vsaj en promocijski izdelek, 85%  ljudi iz te skupine pa bo v prihodnosti poslovalo z oglaševanim podjetjem.

Ste pošteno oklestili marketinški proračun? Nič hudega!

Če pa ste majhen start-up, podjetje na začetku poslovne poti, ali pa ste zaradi krize pošteno oklestili marketinški proračun, nikar ne mislite, da si lahko privoščite samo tiste promocijske izdelke ali poslovna darila, ki si jih v resnici nihče ne želi. Za vas smo pripravili izbor izdelkov cenovnem razponu od enega do dvajset evrov.

Promocijski izdelki:

Zaščitne maske so se v zadnjem času izkazale kot izjemno učinkovito promocijsko sredstvo. Zakaj nebi tega izkoristili in hkrati naredili nekaj dobrega za varovanje zdravja vaših strank in zaposlenih?

promocijska darila

Ovratni trak je že nekaj samoumevnega saj nanj obešamo ključe, kartice za vstop v blok ali poslovni prostor, USB ključke in še bi lahko naštevali. Uporabljamo ga prav vsi. Tudi zato je potiskan z vašim logotipom odlično promocijsko sredstvo.

Promocijski izdelki

V isto skupino izdelkov spadajo tudi skodelice za kavo ali čaj, nakupovalne vrečke iz blaga ter Baseball ali "sandwich“ kape.

Promocijska darila

Poslovna darila:

Zelo priljubljeno in cenovno ugodno poslovno darilo so nahrbtniki. Izberite takega, ki je primeren za prenosni računalnik, ima dobro podloženo hrbtišče ter vgrajeno USB povezavo za Power bank.

Poslovna darila

Najbrž bo vsak izmed nas potrdil, da ima rad eno res dobro pisalo, ki ga z veseljem uporablja v pisarni in na poti. Tudi zato je zelo lepo in uporabno poslovno darilo kemični svinčnik Parker Jotter.

Poslovna darila

Lep set za vino je zmeraj odlična izbira. Če lahko z izborom napačne sorte vina udarimo pošteno mimo, s takšnim izdelkom zagotovo ne bomo. Tukaj je prav posebej lep primer – štiridelni set za vino s šahom.

Poslovna darila

Nepogrešljiva predmeta v pisarni in zato pametna ter cenovno ugodna izbira poslovnega darila sta koledar in steklenica za vodo.

Poslovno darilo

Potrebujete svetovanje ali pomoč pri izbiri promocijskih izdelkov in poslovnih daril?

Naše izdelke si lahko ogledate na spletni strani podjetja Saje d.o.o., za vse dodatne informacije in pomoč pa so vam na voljo:

- na telefonski številki +386 (0)1 562 34 80

- ali po mailu na naslovu  info@saje.si.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.