Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

REDOCOL – izdelki za popravilo površin

oktober 2023  |   Ostermann

Mizarji so pogosto prva kontaktna oseba, ko gre za popravilo površinskih poškodb na pohištvu, vratih ali lesenih tleh. Pri iskanju ustreznih izdelkov boste pri podjetju Ostermann našli to, kar iščete.

Miselnost »uporabi in odvrzi« je stvar preteklosti. Danes vsakega kosa pohištva, vrat ali tal z majhno poškodbo, ne zamenjamo takoj. V ospredju sta trajnost in varovanje naravnih virov. Tukaj so seveda pomembni ustrezni izdelki, ki jih je treba izbrati glede na vrsto in velikost poškodbe ter material in lastnosti površine. S trdimi in mehkimi voski, svinčniki za lak ali posebnimi izdelki v številnih barvah Vam podjetje Ostermann ponuja ustrezno rešitev. Še posebej priročen je sistem za popravilo REDOCOL v zabojih Systainer. Tukaj so najpomembnejši pripomočki za popravljanje lesenih površin sestavljeni in na dosegu roke v priročnih zabojih Systainer, da jih lahko vzamete s seboj k stranki. Vse informacije o temi lahko mizarji najdejo pod iskalnim izrazom »#PopraviloPovršin« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Ostermann popravila kovček
Še posebej priročno: zaboj Systainer vsebuje vse pomembne izdelke in ne bi smel manjkati v nobenem montažnem vozilu.

Vse v enem zaboju: REDOCOL korekturni sistem

Tukaj ni potrebe po zamudnem iskanju materiala na zalogi. Priročen zaboj Systainer vsebuje najpomembnejše pripomočke za popravljanje lesenih površin. Pri izbiri vsebin so vidne desetletne praktične izkušnje strokovnjakov Ostermann: poleg 40 palic mehkega voska in 30 palic trdega voska v običajnih barvah so na voljo tudi sistem za mešanje barv, svinčniki za lak za robne trakove in najpomembnejša dodatna oprema za njihovo uporabo. Pomislili smo tudi na lak v razpršilu za zaključek površin.

Ali bi imeli vseeno raje posamezne izdelke?

Kdor potrebuje samo posamezne izdelke, jih lahko pri podjetju Ostermann seveda dobi tudi ločeno. Tako so mehki vosek, trdi vosek in svinčniki za lak na voljo v skoraj 140 med seboj usklajenih posameznih barvah ali v barvno razvrščenih kompletih. Poleg tega je na voljo veliko posebnih izdelkov, kot so polnilna in modelirna masa ali osvežilec pohištva.

Iskanje ustrezne barve

Najboljša izbira za iskanje ustrezne barve je hitro iskanje v spletni trgovini Ostermann. Tukaj preprosto vnesite dekor oz. številko plošče poškodovane iverne plošče in prejeli boste priporočilo za ustrezno dodatno opremo, kot je trdi vosek, mehki vosek ali svinčnik za lak za robne trakove. Alternativno je na voljo tudi karta vzorcev z vsemi razpoložljivimi barvami.

Ostermann popravila
Praske, napake, majhne poškodbe: podjetje Ostermann dobavlja širok portfelj izdelkov za popravilo površin pohištva, vrat ali lesenih tal.

Novo: strukturne konice za čopiče

Nove v ponudbi so strukturne konice za čopiče znamke REDOCOL. Komplet je sestavljen iz 10 različnih svinčnikov s prosojno raztopino in je bil razvit posebej za očrtanje finih vzorcev lesa. Lazuro, ki se hitro suši, lahko uporabljate v notranjih prostorih na pravem lesu, dekorativnih površinah in kovinah.

Namigi in nasveti strokovnjakov podjetja Ostermann

Mizarjem, ki niso prepričani, kateri izdelek je primeren za katero škodo in kako se posamezni artikli uporabljajo, priporočamo ogled raznolikosti izdelkov v spletni trgovini Ostermann. V razdelku »Popravilo površin« ne boste našli samo odgovorov na najbolj pogosta vprašanja na to temo, temveč tudi postopna navodila z razumljivimi fotografijami.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.