Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

REDOCOL: Znamka za mizarsko obrt

december 2023  |   Ostermann

Obrtna znamka REDOCOL mizarjem ponuja kakovostne izdelke, ki so odlično prilagojeni njihovim potrebam: s številnimi potrošnimi materiali in izdelki za potrebe delavnice.

Nekateri izdelki se pri izdelavi pohištva, opremljanju trgovin in notranji opremi še posebej pogosto uporabljajo. Pri teh je – to strokovnjaki podjetja Ostermann vedo iz lastnih izkušenj – pomembna zanesljiva kakovost in preprosta uporaba. Pri obrtni znamki REDOCOL so ti dejavniki zato optimizirani glede na potrebe mizarjev. Tako pri izbiri izdelkov kot tudi pri embalaži in velikosti posod je v središču priročna uporaba za obrtnika. Izdelki izpolnjujejo najvišje zahteve po kakovosti za profesionalno uporabo in imajo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Posebej okolju prijazni izdelki so v seriji REDOCOL greenline. Ponudbo redno širimo z novimi izdelki. Vse informacije o razpoložljivih izdelkih najdete tudi pod iskalnim izrazom »#REDOCOL« na spletni strani www.ostermann.eu.

ostermann december 2023 - 1
Lepila, čistila, dodatna oprema za delavnico … Izdelki znamke REDOCOL so bili sestavljeni posebej za potrebe mizarjev.

Lepila in čistila

Lepljenje in čiščenje sta klasični dejavnosti v mizarski obrti. Zato podjetje Ostermann svojim strankam ponuja lepila in čistila znamke REDOCOL, ki so popolnoma prilagojena potrebam uporabnikov. Ponudba obsega talilna lepila za stroje za lepljenje robnih trakov, pa tudi posebna lepila ali čistila za različne uporabe in površine. Trajnostno čistilo REDOCOL greenline Teclinex One For All je podjetje Ostermann razvilo kar samo. Ponudbo smo pravkar znova razširili z belim lepilom REDOCOL Kombicoll Super-N D2, PUR talilnim lepilom REDOCOL Kantomelt LM in EVA talilnim lepilom REDOCOL Kantomelt z nizko vsebnostjo polnil.

Priročni pomočniki

Posebej za te potrebe prilagojena ponudba REDOCOL poleg tega vsebuje male pomočnike, kot so sponke za robne trakove, ki preprečujejo neželeno odvijanje začetih zvitkov robnih trakov ali krtačo iz sisala za odličen zaključek robnih trakov. Strokovnjaki podjetja Ostermann so pomislili tudi na popravilo majhnih površinskih poškodb. Tukaj so mehki vosek, trdi vosek in svinčniki za lak na voljo v skoraj 140 med seboj usklajenih posameznih barvah.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.