Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Robni trakovi iz linoleja

september 2023  |   Ostermann

Kdor želi pri pohištvenih elementih s površino iz linoleja enak material uporabiti tudi za robni trak, lahko pri podjetju Ostermann že zdaj dobi robni trak iz linoleja enakega videza in otipa. Novi robni trakovi so na voljo v 24 barvah.

Ostermann september linolej

Linolej je odličen material za izdelavo kakovostnih miz in dizajnerskega pohištva. Material je bil že pred 150 leti razvit za izdelavo pohištva in je tako vzdržljiv kot trajnosten. Sestavljen je izključno iz naravnih in obnovljivih surovin, kot so laneno olje, smola, les, apnenčeva moka in naravni barvni pigmenti. Da bi se edinstven videz in otip nadaljevala tudi na robnem traku, podjetje Ostermann poleg barvno usklajenih ABS robnih trakov že zdaj za vseh 24 barv ponuja robne trakove enakega materiala v Desktop linoleju. Raznolikost barv sega od klasičnih do novih zemeljskih odtenkov, ki sodobnim kosom pohištva podarjajo brezčasen značaj. Vsi robni trakovi so na voljo v dimenzijah 26 x 1,2 mm. Izbrani dekorji so poleg tega na voljo v širinah 36 in 46 mm. Dolžina role, odvisno od izdelka, znaša pribl. 29 metrov. Minimalna količina je ena rola. Vse informacije o novem izdelku lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights09« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu

Samo pri podjetju Ostermann

Novi robni trakovi iz linoleja so v posebnem postopku izdelani ekskluzivno za podjetje Ostermann. Pri tem se prvotnemu materialu odstrani temni papirnati nosilec in se ga razreže na dimenzije robnega traku, tako da se robni trak čist pritrdi na površino plošče iz linoleja. Širina robnih trakov je odvisna od debeline plošč z obojestransko prevlečenim Desktop linolejem.

Kakšna je obdelava novih robnih trakov?

Robne trakove je mogoče ob upoštevanju določenih parametrov klasično obdelati s strojem za lepljenje robnih trakov. Podrobne informacije in napotke glede obdelave najdete v podatkovnem listu.

Namig podjetja Ostermann

Za strojno obdelavo novega robnega traku iz linoleja strokovnjaki podjetja Ostermann priporočajo PUR talilno lepilo REDOCOL Kantomelt PUR oz. PUR talilno lepilo REDOCOL Kantomelt PUR LM v bloku, ki je brez oznak in za katerega usposabljanje ni potrebno. Za ročno lepljenje priporočamo lepilo za robne trakove brez topil REDOCOL greenline Kantol.

Ostermann september linolej 2

Za pohištvo iz linoleja, izdelano v enem kosu, lahko mizarji zdaj pri podjetju Ostermann dobijo
 tudi pohištvene robne trakove iz istega materiala.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.