Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Robni trakovi na zalogi - nove barve znamke Arpa Fenix

april 2023  |   Ostermann

Izjemno mat površine Fenix podjetja Arpa Industriale že od uvedbe postavljajo trende v izdelavi pohištva. Italijanski strokovnjak za oblikovanje je barvno paleto pravkar razširil z dodatnimi 6 izjemno mat enobarvnimi različicami. Ustrezni robni trakovi so na voljo pri podjetju Ostermann.

Od uspeha kolekcije Fenix NTM Bloom naprej vemo: nove barve iz te kolekcije postavljajo trende po vsem svetu. Kuhinj v barvah, kot so mat temno zelena, topla rdeča ali koruzno rumena, v trgovinah s pohištvom še pred kratkim ni bilo mogoče najti. Danes te barve predstavljajo izvrsten italijanski dizajn in so našle pot v številne kolekcije plošč. Podjetje Arpa Industriale pa je že korak spredaj. Podjetje je pravkar predstavilo šest novih barv, za katere ima podjetje Ostermann znova na zalogi odlično ujemajoče se robne trakove. Robni trakovi navdušujejo z izjemno mat površino in so »ob pravem času« na voljo v standardnih dimenzijah 23, 33, 43 in 100 krat 1 mm. Vse informacije v zvezi z novimi robnimi trakovi lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights04« na spletni strani Ostermann www.ostermann.eu.

Nove barve s potencialom trenda

Tudi tokrat so nove barve Fenix znova izjemne, izjemno mat površina pa jim daje lastno eleganco. Enako velja tudi za robne trakove s površino »Excellent mat«, ki jih je ustrezno oblikovalo podjetje Ostermann. Robni trak Viola Orissa navdušuje s temno vijolično, ki spominja na intenzivno barvo jajčevca. Samo da ni sijoča, ampak izjemno mat. Drugi rdeč odtenek – Rosso Namib – spominja na rdeči pesek, opeko ali glino in pohištvu podarja posebno toplino. Relativno nevtralen barvni odtenek robnega traku Giallo Evora je najlažje opisati kot ličilo oz. barvo kože in se lahko – tako priporočajo strokovnjaki Ostermann – odlično kombinira z eno od obeh prej omenjenih barv.

Ostermann april
Na zalogi pri podjetju Ostermann: Robni trakovi za nove površine kolekcije Bloom znamke Arpa Fenix NTM.

Modra, zelena, siva – poznane, a kljub temu nove

Trije drugi novi robni trakovi Ostermann Blu Shaba, Verde Kitami in Grigio Aragona pokrivajo modro-zeleni oz. sivi barvni spekter. Vsem je skupen umirjen videz z izrazitimi sivimi deleži. Blu Shaba je sivkast, zelo umirjen in temen odtenek modre, ki ima tudi zelenkaste deleže. Zelena barva robnega traku Verde Kitami je bistveno svetlejša, zelo nevtralna in manj sijoča kot robni trak Verde Brac, ki je na trgu že dlje časa. Odličen spremljevalec za oba robna trakova je, glede na enotno mnenje strokovnjakov Ostermann, zadnja od 6 novih barv: Grigio Aragona. Barvni odtenek, ki ga lahko uvrstimo med sivo in rjavo, spominja na mineralno blato, ki se uporablja tudi v zdravstvene namene.

Namig strokovnjakov podjetja Ostermann

Vsi robni trakovi Ostermann s površino »Excellent mat« so dobavljeni z zaščitno folijo. Da bi jo hitro in preprosto odstranili z robnega traku, imamo s snemalnikom folije znamke REDOCOL v ponudbi priročnega majhnega pomočnika. Ta ima na spodnji strani mehak, gumiran sloj, ki hitro in preprosto raztopi folijo, da jo lažje odstranite.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.