Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Robni trakovi s stilom

avgust 2022  |   Ostermann

Z dvema novima ABS robnima trakovoma, Istanbul Style gladko in Hong Kong Style gladko, strokovnjaki podjetja Ostermann za robne trakove ne privabljajo zgolj s svojim izbranim slogom ampak tudi smislom za izjemen dizajn. 

Mizarji in tesarji, ki iščejo posebno rešitev za individualizacijo prostorov, bodo lahko z obema robnima trakovoma Ostermann Istanbul Style gladko in Hong Kong Style gladko svojo idejo ob uporabi odlično prilegajočega se robnega traka uresničili nemudoma. Obe novosti odlikujejo izjemni dekorji, ki predstavljajo slog dveh izjemnih metropol. Oba robna trakova sta pri podjetju Ostermann na razpolago v vseh širinah do 100 mm. Z običajno storitvijo Ostermann za najmanjše količine od enega metra bodo le-te odposlane še istega dne, če boste naročilo oddali do 16. ure. Vse informacije v zvezi z novima robnima trakovoma lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights08« na spletni strani Ostermann www.ostermann.eu.

 

ostermann - avgust

              Novo pri podjetju Ostermann: ABS robni trakovi Istanbul Style in Hong Kong Style.

 

ABS robni trak Istanbul Style gladko

Istanbul je metropola, v kateri se občutijo številni kulturni vplivi. Tukaj se srečata vzhod in zahod, Evropa in Azija. To kulturno raznolikost je mogoče zaznati v istoimenskem slogu dekorja Instanbul Style. So na tem temnem ozadju načrti Hagije Sofije videti kot obris, skorajda kot zgodovinski načrt? Temen, rjavosiv osnovni ton robnega traku spominja na starodavno tablico. Opaziti so tudi številne praske kot tudi ostanki arhitekturnih zasnov in zapisov. Nekatera mesta so temnejša in delujejo, kot da je površina tukaj še posebej obrabljena. Na kratko: dekor, ki pripoveduje zgodbo. Gladek robni trak, debeline 2 mm se odlično poda k istoimenski plošči pohištva, lahko pa ga uporabite tudi za ustvarjanje poudarkov na enobarvnih, npr. sivih in temnih ploščah.

 

ABS robni trak Hong Kong Style gladko

Kot Instanbul je tudi Hong Kong metropola s kontrasti med tradicionalnim in modernim slogom. Tudi pri ABS robnem traku Hong Kong Style gladko prevladuje obrabljen videz. Barvno se dekor giblje v območju rjavih, bež in sivomodrih odtenkov. Zaznate lahko tudi večje površine v belem ali nežno svetlo modrem barvnem odtenku. Filigranski rombasti vzorci spominjajo na kačjo kožo ali grobo tkano blago. Poleg tega najdete tudi manjše površine v belem ali nežno modrem barvnem odtenku, ki nimajo vzorca, vedno pa imajo posamezne svetle, vzporedno potekajoče nakazane odrgnine. Kdor želi pri izdelavi pohištva uporabiti gladek robni trak debeline 1 mm, ima na voljo številne možnosti: na ujemajoči se dekorativni površini ali kot poudarjen rob belih, sivih ali sivomodrih gladkih plošč.

 

Vedno primeren robni trak

Pri podjetju Ostermann pa ne ponujajo samo nenavadnih robnih trakov. Pri strokovnjaku za robne trakove mizarji in tesarji prejmejo najobsežnejšo ponudbo robnih trakov! Redno dodajajo nove sloge Uni in dekorje. Kdor se želi seznaniti z raznoliko ponudbo ali pa preprosto najti navdih za nove projekte, naj redno obiskuje spletno stran www.ostermann.eu. Na domači strani ali v razdelku »Trendi in novosti« so vedno znova predstavljeni novi trendovski izdelki.

 

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.