Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Sijoča izbira pri podjetju Ostermann

avgust 2023  |   Ostermann

Bodisi kot svetilka, ročaj ali kot pomivalno korito in armatura v kuhinji ... v notranji opremi je vedno več zlatih detajlov. Naj se zares blešči. Z novim ABS robnim trakom Aluminij zlata Gloss lahko mizarji tudi na pohištvenem robnem traku ustvarijo poudarke.

Ostermann avgust zlata

Kovinski učinki so pri izdelavi pohištva in notranji opremi trenutno zelo priljubljeni. Da bi lahko ustrezne poudarke ustvarili tudi na robnem traku, ima podjetje Ostermann že zdaj v ponudbi novi ABS robni trak Aluminij zlata Gloss. Opremljen je s tankim aluminijastim slojem in je dobavljiv v dimenzijah 23, 33, 43 in 100 × 1 mm. Poseben učinek in kakovosten videz nastaneta z visoko sijajno in odsevno površino. Pri novem robnem traku gre za ABS robni trak s pravo prevleko, ki ga lahko obdelate tako preprosto kot klasičen ABS robni trak. Mizarjem, ki želijo novi robni trak uporabiti kot poudarjeni robni trak, je robni trak na voljo že v najmanjših količinah od 1 metra in s hitrostjo značilno za podjetje Ostermann. Tako so naročila za blago na zalogi, ki jih prejmemo do 12./16. ure, odposlana še isti dan. Več informacij o novem robnem traku lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights08« na spletni strani podjetja Ostermann.

Zlati poudarki s stilom

Če želite sijoči učinek, robni trak uporabite s ploščo z enakim dekorjem. Druga možnost je, da se zlati dekor v visokem sijaju uporabi tudi kot poudarek na enobarvnih ali dekorativnih ploščah. Posebej primerne so predvsem mat črne ali bele enobarvne plošče. Uporabite lahko tudi temne dekorativne plošče z nežnimi zlatimi elementi. Če naj bo sijaj robnega traku nekoliko bolj umirjen, si v spletni trgovini Ostermann oglejte ABS robna trakova aluminij zlata krtačeno ali aluminij Oro Cortez. Tudi tukaj gre za ABS robna trakova s pravo prevleko.

Namig podjetja Ostermann

Da boste odsevni površini robnega traku pred dobavo končnega pohištvenega kosa povrnili visoki sijaj, strokovnjaki podjetja Ostermann priporočajo čistilo Finish 61 REDOCOL greenline. Biološko razgradljivo in posebej trajnostno čistilo je primerno tudi za občutljive površine, kot je akril, ki brez lis odstranjuje tudi mastno umazanijo in silikone.

 

Ostermann: storitev, raznolikost in hitrost
 Največja takojšnja ponudba robnih trakov v Evropi
 Robni trakovi v vsaki dolžini, od 1 m naprej
 Robni trakovi v vsaki širini, do 100 mm
 Robni trakovi v različnih debelinah
 Robni trakovi iz ABS, melamina, akrila, aluminija in pravega lesa
 Vsi robni trakovi tudi za tehnologije ničelnega spoja
 Robni trakovi na željo s premazom talilnega lepila
 Osebno svetovanje in spletna trgovina
 Vsi izdelki na zalogi, naročeni do 16. ure, so odposlani še isti dan


O podjetju

S približno 500 zaposlenimi je podjetje Rudolf Ostermann GmbH zanesljiv partner za vse stranke v lesnopredelovalni obrti. Podjetje, ki je raslo kot strokovnjak za robne trakov, danes tisoče podjetjem iz vse Evrope dobavlja široko in stalno naraščajočo ponudbo izdelkov za izdelavo pohištva. K tem poleg robnih trakov spadajo tudi tehnični profili in izdelki za potrebe delavnice. 

Od junija 2021 lahko stranke v Sloveniji robne trakove in pripomočke za tesarje pri podjetju Ostermann naročijo po telefonu, preko elektronske pošte, ali pa v spletni trgovini Ostermann. Jezikovno in tehnično dobro usposobljeni sodelavci v interni službi ter lastna terenska služba Vam z veseljem svetujejo pri vseh vprašanjih glede robnih trakov ali številnih storitev podjetja Ostermann. Posebej cenjena je zanesljiva in hitra odprema blaga na zalogi. Kajti vsa naročila blaga na zalogi, ki jih prejmemo do 16. ure, so odposlana še isti dan.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.