Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Tehnični profili zdaj tudi po meri

maj 2023  |   Ostermann

Tehnične profile podjetja Ostermann za pohištvo, opremljanje sejemskih stojnic, razstavnih prostorov, trgovin in notranjih prostorov je mogoče uporabiti na različne načine. Standardno jih pošiljamo kot blago v palicah do dolžine 5000 mm. Priljubljene »rešitelje« lahko pri podjetju Ostermann že zdaj v želeni dolžini naročite do milimetra natančno.

Ostermann tehnični profili

Vedno dobra rešitev: Podjetje Ostermann svoje tehnične profile dostavlja takoj in po meri.

Ni pomembno, ali so spojni profili, kotni zaščitni profili, konstrukcijski profili, profili z mostičkom in okvirni profili ali odbojni profili – tehnični profili podjetja Ostermann so se v praksi izkazali pri številnih obrtnikih. Med skoraj 50 različnimi tipi profilov lahko obrtniki najdejo ustrezno rešitev za številne primere uporabe ali konstrukcije. Ker vsako podjetje nima ustreznega orodja, časa ali osebja, da bi skrajšalo do 5 metrov dolge profile, in ker je pošiljanje manjših paketov ugodnejše, podjetje Ostermann z rezanjem po meri strankam ponuja pomembno novo storitev. Vse informacije o tem lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Profil« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Krajšanje aluminija ni za vsakogar

Še posebej pri zelo dolgih profilih krajšanje ni vedno preprosto, saj je za to potreben zadosten prostor in ustrezno orodje. Pri delu z vbodno ali krožno žago je na primer treba žagin list za les zamenjati z žaginim listom za aluminij. Podjetja, ki si pri tem želijo prihranek časa in dela, svoj želeni profil zato prejmejo takoj, po želji tudi po meri.

Preprosto naročilo

V spletni trgovini Ostermann je na voljo velika raznolikost modelov iz umetne mase in aluminija. Ko je izbira zaključena, je za naročilo individualno konfekcioniranih profilov dovolj že kratek klic z najbolje izobraženim prodajnim osebjem. Najmanjša dolžina rezanih profilov je 200 mm.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.