Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Trend robnih trakov - mat enobarvne različice

februar 2023  |   Ostermann

Novo pohištvo postaja barvitejše, površine pa bolj mat. Podjetje Ostermann predstavlja izbrane robne trakove, s katerimi lahko nov trend odlično uresničite.

Zadnji sejmi so pokazali: oblikovalci, proizvajalci plošč in pohištvena industrija vedno bolj stavijo na barvite, vendar mat površine. Barvni odtenki novih enobarvnih različic so zato precej nasičeni, barvna lestvica pa temnejša od prej priljubljenih pastelnih odtenkov. So manj sijoči in se manj svetijo. Zaradi tega ima tudi barvito pohištvo določeno mero umirjenosti in prizemljenost ter ga lahko odlično kombinirate z materiali, kot so les ali kamen. Da bi mizarje navdihnili za nove projekte opremljanja, so strokovnjaki podjetja Ostermann izbrali pet mat enobarvnih robnih trakov in dajejo nasvete za njihovo uporabo. Vse informacij o nasvetih za robne trakove najdete tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights02« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Novosti s področja robnih trakov. Mat in barvito.

Za barvito pohištvo z izvrstnim udobjem podjetje Ostermann priporoča robne trakove »Giallo Kashmir«, »Native Pink«, »Spice Red«, »Dark Emerald« in »Navy Blue«. S svojim umirjenim barvnim odtenkom v primerjavi z bolj sijočimi ali svetlejšimi enobarvnimi odtenki izžarevajo več topline in udobja. Ta učinek še dodatno poveča mat površinska obdelava. Ker pa imajo vsi robni trakovi podobno stopnjo sijaja in primerljivo barvno nasičenost, jih lahko odlično kombinirate med seboj. Navedeni robni trakovi so, tako kot vsi robni trakovi podjetja Ostermann, na zalogi in na voljo v dimenzijah 23, 33, 43 in 100 × 1 mm in so ob naročilu do 16. ure, odposlani še isti dan.

Ostermann februar 2
Pri podjetju Ostermann je mizarjem na voljo velika izbira enobarvnih robnih trakov z mat površino.

Barvite zamisli za mizarje

Še posebej pri izdelavi kuhinj lahko s trenutnimi barvami ustvarite privlačne poudarke: npr. s kuhinjskim blokom v umirjeni zeleni barvi površine »Dark Emerald« ali temno modri barvi površine »Navy Blue«. Če želite uporabiti še dodatno barvo, lahko pred njega umestite samostoječi kuhinjski blok v topli koruzno rumeni barvi »Giallo Kashmir«. Tudi temna barva »Spice Red« in pudrasta roza barva »Native Pink« v sodobni kuhinji skupaj ustvarita stilsko dovršen barvni ambient. Preveč barvito? Posamezne robne trakove in površine lahko za usklajeno celotno sliko odlično kombinirate tudi z lesnim dekorjem. Odlična izbira so predvsem dekorji oreha, kot je robni trak »Okapi oreh lesna pora«.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.