Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Trendovski furnirni robni trakovi pri podjetju Ostermann

maj 2023  |   Ostermann

Z individualno obdelavo furnirne robne trakove spremenite v privlačne unikate. Raznolikost podjetja Ostermann na področju robnih trakov iz pravega lesa ponuja mizarjem veliko materiala za oblikovanje. Poleg hrasta so modni tudi mahagonij, tikovina ali oreh.

Ostermann maj 2
Svetlo ali temno, z vzorci ali brez njih ... pri podjetju Ostermann lahko mizarji najdejo edinstveno ponudbo robnih trakov iz pravega lesa.

Furnirni robni trakovi izstopajo zaradi trajnosti in ponujajo edinstveno prilagodljivost pri končnem oblikovanju površine. Sijoči lak, mat lak, olje ali vosek ... možno je vse. Šele z obrtniškim oplemenitenjem pride lepota materiala do prave veljave. Takrat furnirni robni trakovi in robni trakovi iz pravega lesa postanejo impresivni unikati. Obrtniki imajo pri podjetju Ostermann za izbiro furnirnih robnih trakov na voljo več kot 60 različnih vrst lesa v številnih različnih širinah in debelinah ter z različnimi površinami. Kdor išče osebnega favorita med furnirnimi robnimi trakovi, naj obišče spletno trgovino strokovnjaka za robne trakove. V njej so vse različice prikazane s slikami. Če želite odkriti raznolikost, preprosto vnesite iskalni izraz »#Highlights05« na spletni strani podjetja Ostermann www.ostermann.eu.

Temnejši les s potencialom trenda

Potem ko je bil dlje časa priljubljen svetel les, pohištvo znova postaja temnejše. To ne preseneča, saj so temne lepote odlične za kombinacije z modnimi mat enobarvnimi različicami v temno zelenih, modrih in rdečih odtenkih. Priljubljeni vrsti lesa sta mahagonij in oreh. Predvsem pri mahagoniju lahko vzorce odlično poudarite s prepajanjem z olji ali voski. Pogosta izbira je tudi rahlo rdečkasta tikovina. Kdor išče nekaj posebnega, naj si ogleda tudi furnirne robne trakove v videzu akacije (robinije), venge ali makasarja.

Raznolikost širin in debelin

Za različne uporabe in plošče so mizarjem pri podjetju Ostermann na voljo robni trakovi iz pravega lesa v številnih širinah med 16 in 55 mm. Furnirni robni trakovi so pogosto na voljo v štirih debelinah (1, 2, in 3 mm ter kot tanki furnir debeline 0,5 mm).

Namig podjetja Ostermann

Seveda je pri podjetju Ostermann na voljo tudi primerna dodatna oprema za obdelavo furnirnih robnih trakov. Od talilnih lepil za strojno obdelavo robnih trakov do lepila za robne trakove REDOCOL greenline Kantol za ročno lepljenje. Za popravilo površinskih poškodb na furniranih ploščah ali furnirnih robnih trakovih so poleg tega na voljo palice iz trdega in mehkega voska v številnih barvah lesa.

 

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.