Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Zavarovalništvo

Uspešni, tudi če ne gre vse po načrtu

december 2023  |   OZS

V dinamičnem poslovnem svetu, kjer se podjetniki vsakodnevno soočate z različnimi tveganji in izzivi, je obvladovanje nepredvidljivih dogodkov ključnega pomena. Ne glede na to, ali ste samostojni podjetnik ali lastnik družbe z omejeno odgovornostjo, se za primer nepričakovanih situacij lahko zavarujete s sklenitvijo ustreznih zavarovanj.

 

Škoda ne bo samo materialna

Naravne nesreče, kot so požar, udar strele, toča in vihar so nepredvidljive, a lahko povzročijo veliko ali celo totalno škodo. Zato je tako pomembno urediti požarno zavarovanje, pri tem pa premisliti, katera kritja in kakšne zavarovalne vsote so tiste, ki bi vam v primeru nesreče pokrile škodo. Poleg strojelomnega zavarovanja, vlomskega zavarovanja, zavarovanja elektronskih naprav in ostalih zavarovanj za zavarovanje premoženja ne pozabite pa tudi na zavarovanje kibernetske zaščite. Spletni kriminalci so namreč vse bolj napredni in iščejo vse bolj iznajdljive načine, da kompromitirajo vaše podatke ali se okoristijo z vašim denarjem.

Z zavarovanji podjetniki ne zaščitite le svojega premoženja, temveč zagotovite varno okolje za rast in razvoj podjetja. Ob elementarnih nesrečah, kot so recimo požar, poplava in udar strele vas lahko poleg materialne škode doleti izguba dobička.

 

Zato je smiselno skleniti tudi Zavarovanje obratovalnega zastoja, ki vas zaščiti pred vplivi materialne škode na poslovanje. To zavarovanje med drugim zagotavlja tudi nemoteno izplačilo plač zaposlenim. Preglejte vsa premoženjska zavarovanja.

 

Za vozni park boste poskrbeli z avtomobilskimi zavarovanji. Vsekakor je smiselno, da v zavarovanje vključite tudi zavarovanje voznika za telesne poškodbe AO plus ter avtomobilsko asistenco.

 

Naj ne bo vsa odgovornost na vas

Vsakemu se lahko zgodi, da pri opravljanju svojega dela nenamerno povzroči škodo drugi osebi. V tem primeru vas varuje odgovornostno zavarovanje, ki je za določene dejavnosti predpisano z zakonom. Tudi če za vašo dejavnost zakon ne predvideva zavarovanja odgovornosti, je to zelo priporočljivo, saj vas ščiti pred zahtevki tretjih oseb za škodo, ki bi jo lahko povzročili pri opravljanju svoje dejavnosti.

 

Odgovornost za škodo zaradi poškodb ljudi in škodo na stvareh, ki so v lasti tretjih oseb, krije zavarovanje splošne odgovornosti, ki ga lahko sklene vsak podjetnik.

 

Poskrbite za svoje zaposlene

Z zavarovanji premoženja ste poskrbeli za materialno škodo, ne smete pa pozabiti na srce podjetja – svoje zaposlene. Kolektivno nezgodno zavarovanje ščiti vaše zaposlene v primeru poškodbe pri opravljanju dela. Z zavarovanjem specialisti + kolektivno, lahko sebi in svojim zaposlenim zagotovite hiter dostop do zdravnika specialista in čim hitrejšo vrnitev na delovno mesto.

 

S kolektivnim prostovoljnim dodatnim pokojninskim zavarovanjem poskrbite, da bodo zlata leta vaših zaposlenih čim bolj finančno varna.

Z združitvijo zavarovanj v celovit Triglav podjetniški komplet si lahko zagotovite obsežno zaščito pred različnimi tveganji, poskrbite za stabilnost ter uspeh svojega podjetja, ob tem pa pridobite do 25 % popusta za sklenitev naslednjega zavarovanja.

 

Kartica Mozaik podjetnih pa članom Obrtno-podjetniške zbornice omogoča še dodatno ugodnost: 7 %  popusta pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj in 7 % popusta pri sklenitvi premoženjskih zavarovanj.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.