Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Za pohištvo z »nekaj več« - ABS robni trakovi z dekorji OSB

december 2023  |   Ostermann

OSB plošče so vpadljive in predstavljajo grob videz z naravnim šarmom. Pri izdelavi pohištva se uporabljajo lesne plošče enakega dekorja. Ustrezni robni trakovi so na voljo pri podjetju Ostermann. Dobro pa se ujemajo tudi z enobarvnimi ploščami.

Živahen in naraven videz naključno razporejenih ostružkov ter surov otip so tisto, zaradi česar so OSB plošče zanimive tudi za izdelavo pohištva, opremljanje trgovin, postavljanje sejemskih stojnic in notranjo opremo. Zdaj so pohištvene plošče z dekorji OSB na voljo tudi na tržišču. Profesionalni zaključek predstavljata ASB robna trakova OSB plošča naravna gladka in OSB mini biserna. Poleg tega sta odlična rešitev za vse, ki videza ne želijo uporabiti na celotni površini pohištva. V tem primeru so nalepke uporabljene samo kot poudarjeni robni trakovi. Še posebej na belih, sivih ali črnih enobarvnih ploščah nastane pohištvo s tistim »nekaj več«. Oba robna trakova sta v številnih različnih dimenzijah na zalogi pri podjetju Ostermann. Vse informacije o tej temi lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights12« na spletni strani Ostermann www.ostermann.eu.

Ostermann december 2
Vedno vredno ogleda: ABS robni trak z dekorjem OSB kot poudarjeni robni trak na črni enobarvni plošči.
Na sliki je prikazana različica OSB mini biserna.

ABS robna trakova OSB plošča naravna gladka in OSB mini biserna

Odvisno od proizvajalca, proizvodnje in sestave ostružkov so OSB plošče včasih svetlejše, včasih temnejše, včasih bolj grobe in včasih bolj fine. Temu primerno se razlikujejo tudi dekorji ivernih plošč. V praksi to ne predstavlja nobene težave, saj je pri podjetju Ostermann v vsakem primeru na voljo ustrezen robni trak. ABS robni trak OSB naravna gladka je precej rumenkastega osnovnega odtenka. Ostružki so relativno grobi in razmeroma veliki. Osnovni odtenek robnega traku OSB mini biserna je temnejši in bolj rdečkast. Prikazani ostružki so nekoliko manjši in finejši.

Iščete alternativno možnost? Potem želeni dekor!

Če kdaj iščete zelo posebne učinke, kot so pisane OSB plošče ali drugi motivi, potem so robni trakovi z želenim dekorjem podjetja Ostermann vedno dobra rešitev. Stranke lahko dekor robnega traku oblikujejo po lastnih željah, lastno zasnovo pa prejmejo v potrebni dimenziji. In to v debelinah 0,4 mm, 1 mm in 2 mm v najkrajšem času in, kot ste že navajeni, v majhnih velikostih serij. Tako so možnosti oblikovanja pri podjetju Ostermann skoraj brezmejne.

Vse za delavnico

Kdor obdeluje robne trakove, za njihovo obdelavo potrebuje tudi lepila, čistila in morda tudi ročno orodje. Vse to je seveda sestavni del ponudbe Ostermann. Že pogled v zavihek »Delavnica in lepila« na www.ostermann.eu razkrije celotno raznolikost izdelkov.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.