Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
Promocija

Za popoln videz pravega lesa

junij 2023  |   Ostermann

Strokovnjak za robne trakove, podjetje Ostermann, ima v svoji ponudbi 4 nove ABS robne trakove z dekorjem čelnega lesa. Če se ti kombinirajo skupaj z barvno ujemajočimi robnimi trakovi vzdolžnega lesa, nastane pohištvo v kakovostnem videzu pravega lesa.

Krema, vanilija, cimet in kapučino ... kdor tukaj pomisli na obisk kavarne, je prav zares na napačni poti. Kajti strokovnjak za robne trakove, podjetje Ostermann, je svojo ponudbo dopolnil s štirimi novimi ABS robnimi trakovi z dekorjem čelnega lesa. Robni trakovi se imenujejo Čelni les kremasta, Čelni les vanilija, Čelni les cimet in Čelni les kapučino. Njihove barve zajemajo širok spekter dekorjev hrasta: od apnenega, belega videza robnega traku Čelni les kremasta do temnih, kavno rjavih odtenkov robnega traku Čelni les kapučino. Novosti lahko uporabljate skupaj z različnimi lesenimi dekorativnimi ploščami. V kombinaciji z barvno ujemajočimi se robnimi trakovi v videzu vzdolžnega lesa, ki se kombinirajo z vzdolžnimi stranmi iverne plošče, nastajajo elementi pohištva, ki jih težko ločimo od plošč iz pravega lesa. Novi ABS robni trakovi iz čelnega lesa so na voljo v debelini 1 mm in vsaki želeni širini do 100 mm. Več informacij o tej temi lahko obrtniki najdejo tudi pod iskalnim izrazom »#Highlights06« na spletni strani www.ostermann.eu.

Ostermann junij 2

Pri podjetju Ostermann so na voljo štirje novi ABS robni trakovi z dekorji čelnega lesa. 
Uporabljate jih lahko skupaj s številnimi različnimi lesenimi dekorativnimi ploščami.

Nasveti za uporabo

Predvsem velike namizne ali delovne plošče na prosto stoječih kuhinjskih blokih dobijo s kombinacijo dekorjev vzdolžnega in čelnega lesa dodatno vrednost. Uporaba na sprednjih stranicah ali ličnicah je manj pogosta, a kljub vsemu izvedljiva. Ustrezno k novim robnim trakovom iz čelnega lesa imajo strokovnjaki podjetja Ostermann zato hkrati tudi različne predloge za izbiro robnih trakov v ujemajočem vzdolžnem dekorju. Nekaj primerov:

  • ABS robni trak čelni les kremasta je še posebej primeren za kombinacijo z ABS robnim trakom Halifax hrast bela
  • ABS robni trak čelni les vanilija se odlično ujema z ABS robnim trakom Bardolino naravni hrast
  • ABS robni trak čelni les cimet priporočamo v kombinaciji z ABS robnim trakom divji hrast naravni
  • Robni trak čelni les kapučino se na plošči najbolje dopolni z ABS robnim trakom Halifax hrast tobak.

Priročno: Če v iskalno polje na začetni strani www.ostermann.eu vnesete ime ali številko lesene dekorativne plošče, bo poleg dodeljenega ABS robnega traku prikazan tudi ujemajoč se ABS robni trak z dekorjem čelnega lesa.

Vse na enem mestu

Vse te robne trakove lahko naročite v številnih standardnih dimenzijah v spletni trgovini Ostermann. Za izdelavo pohištva lahko mizarji tukaj hitro naročajo dodatno opremo za izdelavo pohištva, kot tudi potrebščine za delavnice. Naročila za blago na zalogi, ki jih prejmemo do 16. ure, so odposlana še isti dan.

Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2024 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.