Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnega portala MojObrtnik. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
družinsko podjetništvo-jun22-m
Družinsko podjetništvo

Izzivi medgeneracijskega komuniciranja

NOVEMBER 2022  |   Light d.o.o.
Vam naslov zveni znano? Ja, verjetno je nekaj na tem, če se toliko piše o tej tematiki. Dejstvo je, da trenutno še živimo na istem planetu. Vendar so po zavesti in načinu funkcioniranja svetovi med ljudmi. Čeravno si še delimo materialno izkušnjo Zemlje.
ostermann-november-oreh-m
Promocija

ABS robni trakovi z orehovim dekorjem

NOVEMBER 2022  |   Ostermann
Orehov les je plemenit les. Njegov živahen barvni preliv, privlačen vzorec in topel barvni odtenek so danes izjemno priljubljeni pri izdelavi pohištva in notranje opreme. Alternativa za pravi les ali furnir, ki je gospodarna z viri, so pohištvene plošče z orehovim dekorjem. Ustrezni robni trakovi so na voljo pri podjetju Ostermann.
ostermann-november-redocol-2-m
Promocija

Kakovost blagovne znamke REDOCOL

NOVEMBER 2022  |   Ostermann
V obrti šteje kakovost. Zato je dobro, če se lahko zanesete na blagovno znamko. Z znamko REDOCOL podjetje Ostermann obrti ponuja prav to: blagovno znamko za kakovostne izdelke, ki so posebej prilagojeni za potrebe mizarske delavnice.
nlp diploma nasovnica 1
NLP DIPLOMA

NLP DIPLOMA – 4- dnevna brezplačna spletna delavnica nevrolingvističnega programiranja

NOVEMBER 2022  |   OZS
Uspešni podjetniki, športniki, vodje, terapevti, predavatelji, učitelji danes uporabljajo tehnike NLP oz. tehnike nevrolingvističnega programiranja. Gre za tehnike, ki vam omogočijo jasnost pri oblikovanju ciljev, boljšo komunikacijo v zasebnem in poslovnem svetu ter odličnost na kateremkoli področju v življenju.
družinsko podjetništvo-apr-22
Družinsko podjetništvo

Upravljanje z najbolj dragocenim virom – časom

AVGUST 2022  |   Jure Bizjak, svetovalec (Light d.o.o., podjetniško svetovanje z ljubeznijo)
Tako v družinskem podjetništvu kot tudi na splošno v vsakem podjetju je učinkovito upravljanje s časom eden izmed najbolj pomembnih faktorjev za doseganje podjetniškega uspeha. Upravljanje s časom je nekaj, česar v podjetniškem svetu marsikdo sploh ne razume, še manj ljudi pa to dobro izvaja.
družinsko podjetništvo-feb22-m
Družinsko podjetništvo

Vpliv vodje na odnose v družinskem podjetju

JUNIJ 2022  |   Ana Kolenc, univ. dipl. prav., LIGHT, podjetniško svetovanje z ljubeznijo
Ste vodja v družinskem podjetju? Delo z ljudmi je zahteven posel, še bolj zahteven pa zna biti, če so zaposleni v podjetju tudi člani naše družine, partnerji in partnerke ali prijatelji in prijateljice. Spremembe v naši realnosti in nov način življenja od vodij v tem pogledu zahtevajo vedno višje standarde.
suha roba_lead
Obrtništvo

Zadruga v podporo tradiciji suhorobarstva

DECEMBER 2021  |   OZS
Rokodelsko zadrugo Sodražica bo povezovala dobavitelje naravnih surovin, rokodelce, izdelovalce suhe robe ter izdelkov dopolnilne dejavnosti kmetij na območju Lokalne akcijske skupine ter občin, kjer je suha roba prepoznana kot izvirna in geografsko zaščitena.
družinska podjetja_lead
Družinsko podjetništvo

Uspešno prilagajanje družinskih podjetij na »koronski šok«

DECEMBER 2021  |   OZS
Vsa svetovna situacija in »covid izziv« nas sili, da se prilagodimo. Pravzaprav moramo to storiti še bolj učinkovito in hitreje, kot kdaj koli prej. Tudi družinska podjetja so soočena z novimi izzivi. Zelo pomembno je, kako sprejmejo te izzive in v kaj jih pretvorimo, kako nanje reagiramo.
Prijavite se na e-novice,
obveščali vas bomo o novostih
PRIJAVA


©2017-2022 Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. Vse pravice pridržane.